Hyppää sisältöön

Täysin uusi Kia Niro

Tervetuloa tutustumaan Kia Niro -mallistoon. Valitse joko täysin sähköinen Niro EV, Niro hybridi tai ladattava Niro-hybridiauto.

Kia Niro on crossover-malli, joka on täynnä innovaatioita. Sen kori on muotoilultaan rohkea ja vakuuttava. Sisätilat ovat tilavat mutta minimalistiset. Auton moderni teknologia, liitettävyys ja turvallisuus ovat huippuluokkaa. Valitse joko täysin sähköinen Niro EV, Niro hybridi tai ladattava Niro-hybridiauto.

Sähäkkää tyyliä

Täysin uuden Kia Niron virtaviivainen ja räväkkä ulkomuoto ikonisesta etusäleiköstä Heartbeat-päiväajovaloihin vangitsee katseet takuuvarmasti. Yksilöllisyyttä korostaa myös mattapintaa ja kiiltävää pintaa yhdistelevä kaksisävyinen etusäleikkö. Sen kuusikulmainen kuviointi näyttää futuristiselta ja tekniseltä joka kulmasta. Voimakkaat kylkilistat tekevät autosta leveän näköisen.


Erottuvat Crossover-sivuprofiilin yksityiskohdat

Täysin uuden Kia Niron sivuprofiili on suunniteltu yksinkertaisen linjakkaaksi ja varustettu rohkeilla yksityiskohdilla. Autossa on uniikit kylkilistat, jotka tekevät siitä persoonallisen. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty kaksisävyinen kori, jossa on joko korkeakiiltoiset tai Steel Grey -harmaat kylkilistat ja takaosassa tyylikäs Aero C -pilari, joka parantaa auton aerodynamiikkaa.

Voimaa ja itsevarmuutta uhkuva takaosa

Rohkea ja tyylikäs: Takaosan yksinkertaiseen ja tyylikkääseen muotoiluun kuuluvat bumerangin muotoiset takavalot, Heartbeat-muotoillut valot, kestävä liukulevy sekä voimakas mutta yksinkertainen puskuri. Takaosa täydentää auton keulan tyylikästä linjakkuutta ja uniikki C-pilari parantaa aerodynamiikkaa.

Tervetuloa koeajamaan uutuusmalli Kia-myymälään.