Hyppää sisältöön

uusi Kia Sportage

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan Kia-myymälään!

Eloisa ja moderni SUV-muotoilu • Voimakas ja tehokas hybridivoimansiirto, myös ladattavana • Tilava ja monipuolinen matkustamo. Inspiroi joka kulmasta. Alkaen 31 990 €.

Pienet päästöt, monipuoliset vaihtoehdot. Saatavilla on useita voimansiirtoja, joihin kuuluvat ladattava hybridi ja kevythybridi. Ne ovat kaikki saatavilla myös GT-line-malleina. Minkä sinä valitset?

Edistynyt tekniikka on enemmän kuin yhteensopiva upean muotoilun kanssa. Linjakas konepelti, näytävä musta etusäleikkö, ikoniset Boomerang LED-päiväajovalot ja LED-sumuvalot sekä dramaattiset dynaamiset LED-ajovalot. Dynaamisen siluetin ja huomiota herättävän kylkilinjan, vauhdikkaan takaosan, rohkean takaspoilerin ja terävästi muotoiltujen LED-takavalojen ansiosta Sportage on tyylikäs valinta, joka vie sinut elämäsi matkalle.

Täysin uusi Kia Sportage kevythybridi

Tyyliä, tekniikkaa, tehokkuutta, liitettävyyttä – sinulle ja tulevaisuudellesi. Löydät kaiken tarvitsemasi täysin uudesta Sportage kevythybridistä. Yhdistämällä uusimman 1,6-litraisen turbobensiinimoottorin ja uusimman 1,6-litraisen dieselmoottorin 48 voltin litiumioniakkuun polttoaineen kulutus ja ajoneuvon päästöt vähenevät. Lisäksi järjestelmä palauttaa kineettisen energian hidastusvaiheiden aikana tarjotakseen vääntömomenttiapua taas kiihdytettäessä.

Täysin uusi Sportage Plug-in Hybrid

Upea ulkonäkö ja ensiluokkainen sisustus yhdistettynä tehokkaaseen, reagoivaan ja ekotehokkaaseen ajoon. Sportage Plug-in Hybridin voimakas ja urheilullinen ulkonäkö sekä mahdollisuus ajotavan muuttamiseen tuovat sinut uuden ajan autoilun pariin.

Sportage Plug-in Hybrid on suunniteltu huolellisesti tinkimättä matkustus- ja tavaratiloista. Korkeajänniteajoakku on sijoitettu keskelle, mikä varmistaa tasapainoisen painon jakautumisen sekä monipuoliset sisätilat. Huippuluokan akussa on uusi hallintayksikkö, joka tarkkailee jatkuvasti akun tilaa.

Älykästä ajotekniikkaa. Keskikonsolissa sijaitsevaa HEV/EV-painiketta painamalla voit priorisoida sähkö- ja hybriditilan välillä. EV-tilassa, joka on ihanteellinen kaupunkiajossa, Sportage Plug-in Hybrid asettaa etusijalle pelkän sähköenergian päästöttömään ajoon.* HEV-tilassa se käyttää molempia voimanlähteitä, vaihdellen tilanteen mukaan joko pelkän bensiinimoottorin, pelkän sähkömoottorin tai molempien yhteiskäytön välillä.