Hyppää sisältöön
Toyota logo

toyota

Uusien Toyota-myynnin ja merkkihuollon löydät Vaasasta, Tervajoelta, Porista ja Raumalta. Meiltä löydät myös laajan valikoiman Toyotan vaihtoautoja!

Tutustu mallistoon

Toyota on yksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Kattavasta mallistosta löytyvät mm. ylivoimainen suosikki* Corolla, urheilullinen ja tyylikäs C-HR sekä tehokas RAV4. Ketteryyttä kokoonpanoon tuovat lisää kompakti Yaris sekä Yaris Cross. Hyötyajoneuvo mallistosta löytyvät mm. kompakti Proace ja legendaarinen Hilux.

Tutustu ajankohtaisiin kampanjoihin ja tarjouksiin Toyota-sivustollamme

TOYOTA COROLLA

Toyotan suosituimpien mallien ykköspaikan vie kiistatta Corolla. Sen lisäksi, että auto pitää myydyimpien mallien ykköspaikkaa maailmanlaajuisesti, on se myös vuodesta toiseen suomalaisten autoilijoiden mieleen. Myös vuonna 2021 Corolla oli Suomen myydyin automalli. Ykköspaikkaa selittävät auton erinomainen laatu ja ajokokemus, joka vie mennessään.

Corolla on sukupolvi sukupolvelta vastannut autoilijoiden tarpeisiin kehittyneellä teknologiallaan, taloudellisuudellaan ja luotettavuudellaan. Auton eri variaatioita mallivaihtoehdoista käyttövoimavaihtoehtoihin löytyy useita. Corolla todella on auto, josta on moneen. Ennen kaikkea se on erittäin miellyttävä ajettava, joka on ansainnut paikkansa myydyimpänä automallina.

Toyota Corolla
Toyota Yaris

TOYOTA YARIS

Hurmaava pikkuauto Yaris on supersuosittu kaupunkimenopeli. Yariksen ehdottomia valttikortteja ovat sen taloudellisuus ja luotettavuus. Yarikseen tehtävät huollot ja mahdolliset korjaukset ovat tunnetusti hinnaltaan erittäin maltillisia, mikä osaltaan selittää automallin vuosia kestänyttä suosiota.

Ulkoisesti Yaris on tyylikäs ja sulavalinjainen, sisältä mukava ja käytännöllinen. Toyotan muiden mallien tapaan autossa käytettävä turvallisuusteknologia on ensiluokkaista ja kuljettajan lisäksi matkustajia on ajateltu autoa muotoillessa. Niin sisältä kuin ulkoa muotoilu on laadukasta ja aikansa mukaista. Yaris on mitä parhain ja näppärin matkakumppani sellaiselle, jolla ei ole tarvetta suurelle henkilöautolle. Tähän autoon voit todella luottaa.

TOYOTA RAV4

RAV4 on yksi maailman suosituimmista katumaastureista. Eikä ihme, suosiota selittäviä tekijöitä riittää!

Ensinnäkin RAV4 on mielettömän monipuolinen. Malli on luotu vastaamaan ihmisten tarpeisiin katumaasturista, joka kykenisi olemaan yhtä ohjattava ja taloudellinen kuin tavallinen henkilöauto. Toinen syy RAV4:n suosioon on sen monimuotoisuus. Auto on mukautettavissa todella moneen makuun niin ulkonäkönsä kuin moottori- ja käyttövoimavaihtoehtojensakin puolesta.

Kolmanneksi, RAV4 tarjoaa aivan uudenlaisen ajonautinnon. Tässä autossa yhdistyvät tavallisen henkilöauton ja katumaasturin parhaat puolet. Auto toimii täydellisesti niin kaupungissa kuin maantielläkin ja ajaminen on aina mukavaa ja sujuvaa. Neljänneksi, Toyotan teknologia. RAV4:ssä käytetty mukavuus-, viihde- ja kuljettajaa avustava teknologia ovat kaikki huippuluokkaa ja luovat yhdessä ajamisesta aivan uudenlaisen kokemuksen. Viidenneksi, Toyotan luotettavuus ja pitkäikäisyys. RAV4:n kanssa pääset nauttimaan autoilusta vuosiksi eteenpäin.

Haluaisitko kuulua tyytyväisimpien autoilijoiden joukkoon? Tutustu valikoimaan ja valitse omasi!

Toyota Rav4