Hyppää sisältöön

Matkalla mukana jo 70 vuotta!

Tätähän se meidän arki on

Auto on monille välttämättömyys, joka helpottaa jokapäiväistä elämää. Autosta on myös paljon iloa. Sen avulla voit kokea uskomattomia reissuja ja päästä elämäsi tärkeimpien ihmisten luokse. Se on osa arkea. Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä tiedämme, että auton on oltava juuri sinulle sopiva. Siksi haluamme tehdä arjestasi mahdollisimman sujuvaa varmistamalla, että löydät sen oikean.

Luotettavaa autokauppaa jo 70 vuotta

Jo 1930-luvulla, toimintamme alkuaikoina, Toivo Rinta-Jouppi tarjosi hevoskaupoissaan ajan tavoista poiketen hevosilleen vaihto- ja palautusoikeuden. Sittemmin hevoset ovat vaihtuneet autoiksi, mutta periaatteemme toimia luotettavana kumppanina ei ole muuttunut.

Koko kansan autokauppa

Löydät meidät 28 toimipisteestä ympäri Suomen. Olemme tunnettuja koko kansan autokauppana, jonne on helppo tulla – siitä olemme erityisen ylpeitä. Ymmärrämme niin intohimoisen autoharrastajan, joka vannoo oman suosikkimerkkinsä nimeen, kuin arkisen sankarin, joka etsii käytännöllistä perheautoa, ja kaikkia näiden välimuotoja.

Palvelemme sinua kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa!

Toimintamme periaatteena on aina sinusta huolehtiminen

Meillä voit ostaa, myydä, vaihtaa, liisata, huoltaa, vakuuttaa, turvata ja rahoittaa auton luotettavasti ja helposti. Olipa tilanne mikä tahansa, asiantuntevat myyjämme huolehtivat, että lähdet meiltä tyytyväisenä. Meillä voit vierailla joko ympäri Suomen sijaitsevissa liikkeissämme tai halutessasi hoitaa autokaupat kätevästi kokonaan kotoa käsin puhelimen, chatin tai Whatsappin välityksellä.

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluihimme, mikä näkyy positiivisessa palautteessa ja jatkuvassa asiakaskunnan kasvussa. Asiakaspalvelumme on korkealaatuista ja henkilökohtaista, jotta jokainen asiakas tuntee tulleensa kuulluksi.

Jäi todella hyvä fiilis! Laitoin Joonalle viestiä tiistaina ja torstaihin mennessä ei tarvinnut kuin hakea auto myymälästä.

Alkoi nykyinen automme jäädä pieneksi ja tilavampi auto tuli tarpeeseen. Tuttu myyjä Tervajoelta löysiki juuri meille sopivan auton ja päätös oli sitä myöden helppo. Kaikki sujui nopeasti ja mutkattomasti!

Toyota Avensis Vaasa

Päädyimme tähän autoon, koska tarvitsimme hyvän, tilavan ja turvallisen perusauton, jossa kustannukset pysyvät kohtuullisina. Kaikki meni täydellisesti ja auto toimitettiinkin kotipihaamme koeajoon. Suosittelemme kauppoja Rinta-Joupin Autoliikkeessä!

Auton vaihto voi olla nopeakin päätös, ruokatunnilla teimme Karin kanssa kaupat. Ihastuin Opel Astran penkkeihin, lisävarusteisiin ja vakauteen. Myös esittelyauton nopea saatavuus helpotti ostopäätöstä. Kiitos Rinta-Joupin Autoliike Rovaniemi!

OpelAstra