Hyppää sisältöön

Auto Ruotsista

Kiinnostaako sinua hankkia auto Ruotsista? Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä hankimme sinulle toiveidesi mukaisen tuontiauton ulkomailta helposti ja vaivattomasti. Hoidamme kaiken puolestasi ja sinä saat auton valmiina pakettina!

Etsimme sinulle unelmiesi auton

Tuontiauton osto on yksinkertaista. Kerrot vain, millaisen auton haluat, ja me etsimme toiveitasi vastaavan auton sekä teemme kaiken puolestasi tuoden auton Ruotsista sinulle Suomeen. Sen lisäksi meiltä löytyy myös jo valmiiksi monipuolinen tarjonta laadukkaita ja hyvin varusteltuja tuontiautoja valikoimastamme.

Auto toimitetaan sinulle avaimet käteen -periaatteella, jolloin saat loppuhinnan heti alussa tietoosi. Tuontiauton ostaminen on turvallista, sillä me tutkimme auton perusteellisesti ja selvitämme sen historian. Halutessasi voimme asentaa autoon myös toivomiasi lisävarusteita, ja saat auton itsellesi täysin valmiina pakettina. Autolle voit lisäksi ottaa lisäpalveluina muun muassa Rinta-Jouppi Turvan, vakuutuksen ja rahoitussopimuksen.

Ulkomailta tuomme erityisesti hyvin varusteltuja autoja. Ruotsissa autokanta on Suomea uudempi ja vähän ajettuja käytettyjä autoja on markkinoilla paljon Suomea enemmän, jolloin oma toiveauto saattaa löytyä Ruotsista helpommin kuin Suomesta. Tuontiautoasioissa palveluksessasi ovat Rinta-Joupin Autoliikkeen ostamisen ammattilaiset.

Auto Ruotsista

Tuontiauton edut:

Helppoa ja vaivatonta
Tuontiauton ostaminen on yksinkertaista ja vaivatonta. Teemme kaiken valmiiksi, jolloin saat auton kirjaimellisesti avaimet käteen -mallilla.

Loppuhinta tiedossa jo alussa
Hinta lasketaan jo aluksi, ja se sisältää autoverot ja kaikki muut kulut, jolloin vältyt yllätyksiltä.

Turvallinen ostos
Tutkimme auton ja selvitämme huolellisesti sen historian ja kunnon, joten voit tehdä ostoksesi turvallisin mielin.

Etsimme unelmiesi auton
Tuontiautoja löytyy meiltä valikoimastamme jo valmiiksi, minkä lisäksi tarvittaessa etsimme sinulle toivomustesi mukaisen auton.

Lisäpalvelut saatavilla
Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva, vakuutus ja autorahoitus ovat normaalisti saatavilla tuontiauton oston yhteydessä.

Toimitus suoraan kotiin mahdollinen
Halutessasi tuomme auton sinulle suoraan kotiisi.

Nopea toimitus Suomeen
Ulkomailta tilattaessa toimitus on nopea ja vie noin viikosta kolmeen viikkoon.

Lisävarusteet halutessasi
Jos haluat lisätä autoosi varusteita, kuten Webaston, se onnistuu helposti samalla kaupan yhteydessä.

Vaihtoauto tai muita ajoneuvoja otetaan vaihdossa
Voit antaa vanhan autosi tai muita ajoneuvoja vaihdossa.

Katso vaihtoautojen valikoimamme