Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 3

Ostettavissa kaupan yhteydessä vaihtoautoon, jonka ikä on 10-15 vuotta ja alle 300 000 kilometriä ajettu. Hinta 499 €/vuosi.

Voit taata itsellesi huolettoman alun uuden autosi kanssa hankkimalla auton oston yhteydessä Rinta-Joupin Autoliikkeen vaihtoautoturvan. Myönnämme Tason 3 vaihtoautoturvaa enintään 15 vuotta vanhalle ja korkeintaan 300 000 kilometriä ajetulle vaihtoautolle.

Mitä Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 3 -sopimus sisältää?

Tason 3 vaihtoautoturva on edullinen turva uudelle autollesi. Vaihtoautoturva on tarkoitettu enintään 300 000 kilometriä ajetuille 10-15 vuotta vanhoille ajoneuvoille (auton vuosimalli 2009-2014). Sopimuksen voimassaolon aikainen maksimikorvaus on yhteensä 3000 euroa ja omavastuu on 99 euroa jokaisesta rikkoutumistapauksesta. Vaihtoautoturva on voimassa ensimmäisen vuoden tai 20 000 ajokilometriä. Sopimus päättyy, kun toinen ehdoista täyttyy.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 3 -sopimukseen sisältyvät korvattavat osat:

Moottori

Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja. Jakopään hihna/ketju, rattaat ja kiristin (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut). Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkansi sisältyvät vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin edellä mainitun sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo vain siinä tapauksessa, että ovat rikkoutuneet jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen seurauksena. Eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto on tarpeen purkaa jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Tutustu vaihtoautojen valikoimaan