Hyppää sisältöön
Toyota_Proace_pakettiauto

pakettiauto

Kuljetustarkoituksiin luodut pakettiautot soveltuvat niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Laatikkomaisesta muodostaan tunnistettavat pakettiautot, tuttavallisemmin pakut, tarjoavat runsaasti tavaratilaa, joka mahdollistaa monenlaisten tavaroiden kuljettamisen. Tavaratilassa voi olla kuljettamista helpottavia lisävarusteita, kuten hyllyjä. Kuljettajan lisäksi mukaan mahtuu yleensä 1-2 matkustajaa. Pakettiautoissa on tyypillisesti matkustamon lisäksi tavaratilaan johtava sivuovi sekä takaovet.

Pakettiautoja on saatavilla eri kokoisina, pienistä kompakteista malleista suuriin ja tilaviin malleihin. Tässä korimallissa korostuukin monipuolisuus, sillä pakettiautot ovat muokattavissa moniin käyttötarkoituksiin. Hyviä esimerkkejä ovat liikkuva toimisto tai matkailuauto. Kenties tärkeimpinä ominaisuuksina pakettiautoissa korostuvat kestävyys sekä luotettavuus.

Pakettiauto on kätevä valinta esimerkiksi huolto- ja palveluyrityksille tai pienyrittäjille. Yksityishenkilöille pakettiauto voi olla oikea valinta, jos kuljetettavat tavara- tai ihmismäärät ovat usein suuria. Valikoimastamme voi jokainen löytää itselleen sopivan pakettiauton!

Pakettiauton yleisimmät ominaisuudet

  1. Suuri tavaratila: Suunniteltu suurten ja raskaiden esineiden kuljettamiseen.
  2. Monikäyttöiset ovet: Helpottavat tavaroiden lastaamista ja purkamista ahtaissakin tiloissa.
  3. Vahvistettu alusta ja runko: Kestävät kovaa kulutusta ja raskaita kuormia.
  4. Mukautettavat sisätilat: Tavaratilaan on lisättävissä hyllyjärjestelmät, työpenkit ja erikoisvalmisteiset säilytystilat.
  5. Tehokas moottori: Tarjoaa voimaa suurten kuormien kuljettamiseen.

Käyttötarkoitukset

Pakettiautojen käyttötarkoitukset ovat monipuolisia keskittyen tavarankuljetukseen.

Esimerkkejä suosituista pakettiautomalleista:

Volkswagen Transporter

Jo pitkään markkinoilla ollut luotettava ja monikäyttöinen malli on monen luottopaku. Transporter on tunnettu tilavasta tavaratilastaan sekä ajomukavuudestaan.

Toimituspalvelut: Tilavan tavaratilansa ansiosta Transporterit ovat suosittuja toimitus- ja tavaransiirtopalveluiden toteuttamisessa.

Matkailu: Helpon muokattavuutensa ansiosta malli on tullut suosituksi vaihtoehdoksi retkeilyä ja matkustamista varten.

Ford Transit

Ford Transit on yksi maailman suosituimmista pakettiautoista, joka tarjoaa erinomaisen tilavuuden ja kestävyyden monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Sen laaja mallivalikoima kattaa myös erilaiset käyttövaatimukset.

Työajoneuvo: Transitin tavaratilaan mahtuvat tarpeelliset työvälineet ja materiaalit, minkä takia malli onkin suosittu ammattilaiskäytössä esimerkiksi putkitöitä varten.

Tavarankuljetus: Muuttopalvelut sekä suurten tavaroiden kuljettaminen sujuu kätevästi Transitin tilavassa ja luotettavassa kyydissä.

ford_transit_pakettiautot

Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benzin tyylikäs ja luotettava pakettiauto yhdistää laadun, tehokkuuden ja mukavuuden. Vito on suunniteltu vastaamaan sekä yritysten että yksityishenkilöiden tarpeisiin, tarjoten monipuolisia ratkaisuja kuljetukseen ja liikkuvaan työskentelyyn.

Logistiikkapalvelut: Viton kyydissä kulkevat tyylikkäästi yrityksen tarvitsemat tai kuljettavat monipuoliset tavarat ja tarvikkeet.

Henkilökuljetus: Tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta tämä malli on suosittu myös tilataksien kesken, ja sen kyytiin mahtuvat suuremmatkin porukat.

Tutustu pakettiautovalikoimaan

Katso myös