Hyppää sisältöön

Hyvinkään myymälästämme löydät laajan valikoiman vaihtoautoja. Tutustu koko tarjontaan etukäteen tällä sivulla, tai tule käymään! Kaikki ajoneuvomme ovat toimitettavissa sinua lähimpään toimipisteeseen maksutta*.

*Koskee yli 5000 euron arvoisia vaihtoajoneuvoja.

Hyvinkää vaihtoautot

Palvelemme ma-pe 10.00-18.00 sekä la 10.00-16.00.

Meiltä löydät myös moottoripyörät

Vaihtoautoa ostaessa on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja. Tässä on joitain vinkkejä, joita kannattaa harkita:

  1. Budjetti: Määrittele itsellesi selkeä budjetti, joka ohjaa ostopäätöstäsi. Päätä, kuinka paljon olet valmis käyttämään autoon ja varmista, että hintaluokka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.
  2. Tarpeet: Mieti, millaisia tarpeita sinulla on autolle. Pohdi esimerkiksi ajotarpeitasi, perheesi koon, polttoainetaloudellisuuden ja ajoneuvon kokoluokan suhteen. Näiden tekijöiden perusteella voit rajata vaihtoautojen valikoimaa.
  3. Auton kunto: Tarkasta huolellisesti vaihtoauton kunto. Jos et ole itse tekninen asiantuntija, voit harkita ammattitaitoisen mekaanikon käyttöä auton tarkastuksessa. Tarkista moottori, jousitus, jarrut, rengaspinta ja mahdolliset korroosiovauriot.
  4. Historia ja huoltohistoria: Pyydä tarkasteltavaksi auton huoltohistoria ja tiedot mahdollisista aiemmista onnettomuuksista tai korjauksista. Tämä auttaa sinua saamaan käsityksen auton ylläpitämisestä ja mahdollisista piilevistä ongelmista.
  5. Koeajo: Tee aina koeajo ennen ostopäätöstä. Koeajo antaa sinulle tuntuman auton ajettavuudesta, mukavuudesta ja mahdollisista teknisistä ongelmista.
  6. Hintavertailu: Vertaile hintoja eri vaihtoautojen välillä. Tutki samankaltaisia malleja ja varustetasoja eri myyjiltä. Näin saat paremman käsityksen markkinahinnoista ja voit tehdä vertaisarvioita.
  7. Luotettava myyjä: Valitse luotettava ja hyvämaineinen autoliike tai yksityinen myyjä. Tarkista myyjän tausta ja lue arvosteluja, jos sellaisia on saatavilla. Tämä auttaa välttämään petoksia ja hankalia tilanteita.
  8. Paperityöt: Varmista, että kaikki tarvittavat paperityöt ja dokumentit ovat kunnossa. Tarkista ajoneuvon rekisteritiedot, auton omistajuus ja vakuutusasiat.