Hyppää sisältöön

peugeot vaihtoautot

Peugeot on ranskalainen automerkki, jonka muotoilu on tunnetusti ollut pelkistettyä ja tyylikkään yksinkertaista. Peugeot vaihtoautot ovat todella suosittuja ja niitä löytyy moneen eri makuun. Tutustu ja löydä omasi!

PEUGEOT VAIHTOAUTOT

Peugeot on ranskalainen automerkki, jonka muotoilu on tunnetusti ollut pelkistettyä ja tyylikkään yksinkertaista. Uudemmat mallit tuovat vanhempiin malleihin verrattuna merkille uutta persoonallista ilmettä. Valitsit vaihtoautoksesi sitten uuden tai vanhemman mallin, Peugeotin kanssa matkailu on mukavaa ja vaivatonta.

Merkillä on uskollinen asiakaskunta, joka arvostaa muun muassa ajonhallintalaitteiden tuttuutta läpi laajan malliston. Peugeotin malleista parhaiten tunnetaan Peugeot 308 ja etenkin merkin henkilöauto- ja farmarimallit. Peugeotin uudet, isommat citymaasturi-tyyppiset mallit, Peugeot 3008 ja Peugeot 5008, ovat olleet Suomessa erittäin suosittuja ja pääsivät alkuaikoinaan loppumaan jopa maahantuojalta.

SUOSITTUJA MALLEJA

PEUGEOT 208

208 oli yksi vuoden 2021 myydyimmistä automalleista Euroopassa. Hurjaa suosiota selittää mallin mukailtavuus. Uusin mallisto on kokenut täydellisen muodonmuutoksen niin sisältä kuin ulkoakin. Valinnanvaraa riittää, sillä uuden 208:n saa nyt bensiini- ja dieselmoottorin lisäksi myös täyssähköisenä. Pieni henkilöauto sopii moneen makuun ja on erittäin kätevä kaupunkiauto ketteryytensä ansiosta.

Pienessä Peugeotissa kuljettaja on otettu loistavasti huomioon. Penkin ja ohjauspyörän säätöjä riittää pidemmällekin kuljettajalle. Etupenkillä on mukavasti tilaa istua ja säilytyspaikkojakin autosta löytyy. Takaluukku on tavallisen kokoinen, ja sinne mahtuu juuri sopivasti kaikki tarpeellinen. Kompakti ja käytännöllinen Peugeot 208 on täydellinen valinta pientä autoa etsivälle. Tutustu malleihin ja löydä omasi!

Peugeot 208

PEUGEOT 2008

Ensimmäiset 2008-mallin Peugeotit tulivat markkinoille vuonna 2013. Malli hurmasi autoilijat välittömästi upealla muotoilullaan, tarkoilla ohjaustoiminnoilla ja mukavalla ajotuntumalla. Suositusta mallista tehtiin sittemmin päivitetty versio, joka on saatavilla myös täyssähköisenä. Uusi Peugeot 2008 tuli markkinoille 2019 ja vuonna 2021 se oli yksi myydyimmistä katumaastureista Euroopassa.

Uusi Peugeot 2008 on todella tyylikäs ja moderni pieni katumaasturi, jonka huoliteltu viimeistely miellyttää harjaantuneimmankin autoharrastajan silmää. Tyylikkyys ei rajoitu vain ulkoasuun, vaan laadukkaat sisätilat hurmaavat käytännöllisillä valinnoillaan. Minkä vuosimallin tästä autosta valitsetkin, et tule pettymään.

PEUGEOT 3008

Peugeot 308 hatchbackiin pohjautuva Peugeot 3008 on yksi onnistuneimmista pienestä henkilöautosta isoksi katumaasturiksi -muunnoksista. Peugeot 3008:n korkea ajotuntuma välittyy kuljettajan lisäksi myös matkustajille ja tekee autoilusta entistä mukavampaa. Katumaasturien segmentissä ajoneuvo on ehdottomasti yksi parhaista, kyyti on mukavaa ja ohjaus kevyttä.

Ihastuttavan ajokokemuksen lisäksi Peugeot 3008 tarjoaa ilahduttavaa teknologiaa ja laadukkaan ympäristön. Auton kokema facelift on tyylikäs, eikä muotoilussa olisi voinut onnistua enää paremmin. Tervetuloa koeajamaan!

Peugeot 3008