Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Autosihteeri Laura Eskelinen pohjusti Oulussa kaupat kymmenestä 80 000 euron Jeep Wranglerista – kaikki myytiin ennen kuin autot saapuivat Suomeen

Ingressi

Laura Eskelinen Jeep Wrangler

Oulussa Rinta-Joupin Autoliikkeessä autosihteerinä työskentelevä Laura Eskelinen oli keskeisessä roolissa, kun liike myi kymmenen noin 80 000 euron arvoista ladattavaa Jeep Wrangler 4xe -autoa.

– Nappasimme viime syksynä Suomeen tilatuista viidestä Wrangler Rubicon -mallista (84 990 €) kaikki tänne meille Ouluun. Myyntipäällikkömme Valtteri Laakko uskoi visiooni, että jos otamme kaikki Wrangler Rubiconit tänne meille, saamme siitä kilpailuetua muihin jälleenmyyjiin verrattuna. Olisimme ainoa jälleenmyyjä Suomessa, jolla olisi toimittaa autoja nopeaan toimitukseen. Myimme lopulta kaikki autot ennen kuin ne ehtivät edes saapua maahan. Päätös suureen ja nopeaan investointiin oli rohkea Valtterilta. Hän kuitenkin luotti Jeep-ammattitaitooni, jota olen kerryttänyt merkistä vuosien varrelta. Olemme sen jälkeenkin suunnitelleet tilausputket yhdessä, Eskelinen kiittelee.

Laura Eskelinen todellakin on Jeep-ihminen henkeen ja vereen. Legendaarinen brändi on tullut hänelle tutuksi alkujaan harrastuksen kautta.

– Kiinnostus merkkiä kohtaan heräsi, kun halusin nelivetoauton korkealla maavaralla. Jeepin kulmikas muotoilu vetosi. Ja onhan merkki myös vapauden ikoni! Kotipihasta pitää löytyä aina vähintään yksi Jeep, Laura naurahtaa.

Laura Eskelinen Jeep Wrangler | Rinta-Joupin Autoliike
”Kotipihasta pitää löytyä aina vähintään yksi Jeep”, Laura Eskelinen toteaa.

Eskelisen innostus merkkiä kohtaan ei ole jäänyt asiakkailta huomaamatta.

– Tieto, kiinnostus ja innostus merkkiin on tehnyt asiakkaisiin vaikutuksen. Palaute on ollut positiivista. Asiakkaista on jäänyt minulle ystäviä, joiden kanssa vaihdetaan kuulumisia ja kuvia autoistamme. Tiedän autojen päätyvän rakastaviin koteihin ja haluan kuulla mahdollisista varusteluista sekä off road -suorituksista, Eskelinen kertoo.

Laura Eskelinen kertoo olevansa unelma-ammatissaan miesvaltaisella alalla. Hän haluaa kannustaa myös naisia hakeutumaan autoalalle.

– Naiset ovat päteviä autoalalla siinä missä miehetkin. Autoalalla on tehtäviä tarjolla monipuolisesti, eikä kaikkien tarvitse olla automyyjiä tai mekaanikkoja. Minäkin jätän autojen korjaamisen ja teknisen osaamisen ammattilaisille. Miesten keskellä työskennellessä voi joskus olla omat haasteensa, mutta silloin on näytettävä kyntensä entistä sähäkämmin, sanoo Eskelinen, jonka toimenkuvaan kuuluu myyntisihteerin tehtävät aina laskutuksesta asiakaspalveluun.

Teksti: Jeep-lehdistötiedote