Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla. Mitä kaikkea hulvaton reissu piti sisällään? Lue Jaajon reissufiiliksistä alta!

jaajon matkalla mukana

Mulla on aina ollut haaveena lähteä frendien kanssa reissuun matkailuautolla. Huvittavinta on se, että tää koko reissu sattui järjestymään sattumien kautta. Vedettiin Aamulypsyä kollegoiden kanssa ja siinä tuli sitten puhetta mun reissuhaaveista. Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun Rinta-Joupin Autoliikkeestä tarjottiin mahdollisuutta näinkin upeaan elämykseen. Olivat näköjään olleet linjoilla!

Kun tällainen tilaisuus tarjoutui, pyysin mun kahta hyvää kaveria messiin ja sovittiin, että pidetään tää reissu tosi rentona ja mennään just sinne minne halutaan. Ilman stressiä tai suurempia suunnitelmia. Me otettiin suunnaksi Jyväskylän Suomipop-festarit ja hypättiin matkailuauton kyytiin! Juteltiin jätkien kanssa siitä, kuinka tätä on oikeesti odotettu. Ei oo vuoteen päässyt mihinkään festareille ja nyt ollaan yhtäkkiä matkailuautossa, jääkaappi täynnä kylmää kaljaa ja aivan lomamoodissa. Tää oli suorastaan pikkupoikamaisen hauskaa hypätä asuntoautoon ja lähtee tien päälle ilman tietoa siitä mihin matka lopulta vie.

Meillä oli niin hyvä meininki koko matkan. En oo tullut ees aiemmin ajatelleeksi, että matkailuautojen kuljettajat oikeesti moikkaavat toisiaan tien päällä. Otettiin siinä vähän haastetta millaiset moikkaustyylit toimii parhaiten, naurettiin ihan kippurassa siellä! Yhdessä vaiheessa kyllä ihmettelin, että onkohan meillä rengas puhjennut vai miks porukka painaa tööttiä. Matkailuauton “Jaajon matkalla mukana”-yhteistyöteippaukset toki kertoivat kuka siellä kyydissä oli ja jengi halus vaan moikata.

Reissu piti sisällään upeita maisemia ja paikkoja. Me tehtiin tällä triolla pieni pit stoppi muikuille laivarantaan. Parasta tolla asuntoautolla liikkuessa oli se, että jos tulee vastaan joku kiinnostava mesta niin ei muuta kun auto parkkiin ja kierrokselle. Sai vapaasti valita minne mennä eikä ollut riippuvainen mistään!

Jaajo_matkailuauto_hymer_yhteistyo

Meille sattui muuten Padasjoella melkoinen tilanne. Ollaan itsekin tästä aivan hämillämme. Tosiaan oltiin oltu siinä Padasjoen rannassa joku kymmenisen minuuttia, kunnes paikalle saapui Padasjoen kunnanjohtaja Petri Koivula! Siinä me heitettiin koko porukalla käsipäivää ja Petri toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi Padasjoelle. Tuli kyllä huikea fiilis, voiko tällasta edes käydä! Petri kertoi että joku oli kerennyt jo koodaamaan hänelle että Jaajo on Padasjoella vierailulla. Tämä kohtaaminen jäi kyllä koko porukan mieleen. Tämä matkailuautoreissu oli kyllä ikimuistoinen ja ollaan todella kiitollisia Rinta-Joupin Autoliikkeelle tästä mahdollisuudesta!

Matkailuauto tuntui erittäin miellyttävältä menopeliltä ja oli aivan viimeisen päälle varusteltu. Me ei kyllä voitu uskoa, että vuoden 2014 asuntoauto vois olla näinkin kattavasti varusteltu. Sieltähän löytyi telkkari, hyvät säilytystilat, suihku ja tottakai makuutilat koko porukalle. Meiltä ei jäänyt kyllä mitään puuttumaan. Ihan mielenkiinnosta olisi kiinnostavaa nähdä miltä juuri pakasta vedetty näyttäisi ja tuntuisi. Ehkä ens reissulle sitten viimesin malli kokeiluun niin saadaan verrata ensikertaan.

Jaajo Linnonmaa

Tutustu matkailuajoneuvojen valikoimaan

Lue myös