Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla - sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Rinta-Joupin Autoliike | 6.9.2021

Tällä kertaa meillä oli testissä eri auto kuin viimeksi. Viimeksi pohdittiinkin, miltä voisi uudenlainen auto näyttää. Tämä auto olikin napakymppi! Asuntoautossa oli katosta laskeutuva sänky, voitko kuvitella? Tämän lisäksi autosta löytyi myös kaksi televisiota, joka olivat todellista luksusta. Isot tavaratilat mahduttivat golfkärryt ja urheilukamat leikiten. Matkanteko kävi kädenkäänteessä. Mikä parasta, saimme omat ruoat ja juomat autossa kylmään, joten pystyimme matkaamaan ilman sen pidempiä pysähdyksiä. Kaiken kaikkiaan reissun fiilikset voi kiteyttää siihen, että oloni oli villi ja vapaa kuin Tommi Läntisellä!

Pelattiin poikien kanssa siinä golfia, minkä jälkeen lähdettiin asuntoautolla tutustumaan vanhaan Porvooseen. Sanottakoon, että vaikka auto oli iso ja tilava, kurvasi sillä ketterästi pienempiäkin katuja. Pysähdyttiin Porvoon jokirantaan syömään etanat ja sen jälkeen suunnattiin Keinokallioon. Keinokalliossa käytiin vähän lenkillä ja sen jälkeen paistettiin makkarat, jotka nautittiin pienessä vesisateessa.

Tämäkin reissu tulee jäämään sekä minun että poikien mieleen. Mikä parasta, tämä ei tule olemaan vuoden viimeinen asuntoautoreissu, vaan kolmas on vielä tulossa. Nyt kun on juhlittu ja sportattu, jää nähtäväksi mihin päädymme seuraavalla matkalla!

Tällainen asuntoauto mahdollistaa kyllä sen, että pääsee viettämään aikaa hyvässä seurassa pitkin Suomea, oli tilaisuus sitten mikä tahansa. Tämä menee niin kaveriporukalle kuin vaikka perheen kanssa. Ja tämä on toki ajanvietteenä jotain aivan muuta kuin mihin on tottunut! Se on nyt myös todistettu, että festareilla ja sporttireissuilla asuntoauto sopii äärettömän hyvin kaveriporukoille ja viihdereissuille!

-  Jaajo Linnonmaa