Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Uutta autoa harkinneelle Maxille hankittiin vähän ajettu auto ulkomailta nopealla aikataululla: ”Suosittelen muillekin”

Uusien autojen pitkät toimitusajat ovat saaneet monet harkitsemaan käytetyn auton ostamista. Rinta-Joupin Autoliikkeestä etsittiin Max Janssonille toiveiden mukainen vähän ajettu vaihtoauto täsmäostona ulkomailta.

Max Jansson BMW 330 G21 Touring M Sport Vaasa
Max Janssonille hankittiin täsmähaulla Ruotsista vuoden 2021 BMW 330 G21 Touring M Sport.

Vaasalainen Max Jansson tuli ostamaan uutta autoa Rinta-Joupin Autoliikkeestä, mutta kaartaa nyt liikkeen pihasta juuri hankkimallaan, vähän käytetyllä BMW:llä. Mikä sai miehen muuttamaan mieltään?

– Olin alun perin ostamassa uutta pienempää BMW:tä nelivetona. Aloin kuitenkin epäröidä sen vuoksi, mitä ne Suomessa maksavat uutena, mutta erityisesti siksi, että uuden auton odotusaika oli niin pitkä, Jansson selventää.

Janssonille tarjottiin palvelua, jossa auto etsittäisiin hänelle valintakriteerien perusteella ulkomailta ja toimitettaisiin Vaasan liikkeeseen. Samalla mietittiin, voisiko auto olla uuden sijaan vähän käytetty.

– Minulle se oli aivan täydellistä, silloin hintakin oli jo kohdallaan. Nyt saisin vähän käytetyn auton, joka oli mahdollisuus saada paljon nopeammin, summaa Jansson.

Uudenveroinen auto nopealla toimituksella

Alun perin Janssonin tarkoituksena oli ostaa uusi auto, sillä hän oli tottunut uuden auton huolettomuuteen.

– Uudelle autolle on huoltosopimuksia ja jos auto hajoaa, niin sen hoitaa takuu. Lisäksi tietää, että kustannukset ovat samat joka kuukausi.

Rinta-Joupin Autoliikkeessä tartuttiin haasteeseen ja lähdettiin etsimään Janssonille uudenveroista autoa ulkomailta. Kun sopiva auto löytyi, kaupat tehtiin heti.

– Ei mennyt montaa kuukautta, niin auto oli täällä, kiittelee Jansson.

Max Jansson BMW 330 G21 Touring M Sport Vaasa
Vaasan toimipisteen myyjä Andreas etsi Max Janssonille juuri oikeanlaisen auton.

Auto omien toiveiden mukaan

Janssonille hankittiin täsmähaulla Ruotsista vuoden 2021 BMW 330 G21 Touring M Sport, johon oli ehtinyt kertyä vasta 18 000 ajokilometriä. Kyseessä on miehen toiveiden mukaan nelivetoinen ladattava hybridi automaattivaihteistolla.

– Auton tuli olla neliveto ja pienempi farmari sekä bensiini-hybridi. Minulla on nyt ollut bensiini-hybridi, johon olen ollut todella tyytyväinen.

Vaasan seudun Matkailun toimitusjohtajana työskentelevä Jansson kokee lisäksi jo työnsäkin puolesta vastuuta ympäristöstä, mikä vaikutti osaltaan auton valintakriteereihin.

– Edustan työssäni – sekä myös vapaa-ajallani – vastuullista matkailua. Halusin tehdä oman osuuteni siinä, että valitsen uuden auton, jonka päästöt ovat pienet.

Pitkä asiakassuhde sai jatkoa

Auton valinta syntyy Janssonilla sekä tunnepohjalta että järjen ääntä kuunnellen.

–  Pitää miettiä niin taloutta kuin hevosvoimiakin. On kuitenkin tärkeää, että ajaminen on kivaa.

Jansson kertoo vaihtaneensa ennen äärimmäisen usein autoa, eikä enää edes muista, kuinka monta autoa on yhteensä hankkinut Rinta-Joupin Autoliikkeestä.

– Olen ostanut ensimmäisen auton Rinta-Joupin Autoliikkeestä yli kolmekymmentä vuotta sitten. Todella monta autoa on ostettu tästä liikkeestä!

Miehen tuore ostoprosessi ei mennyt aivan alkuperäisen ajatuksen mukaisesti, mutta lopputulos osoittautui juuri odotusten mukaiseksi. Ruotsista hankittu auto toimitettiin Janssonille Vaasan liikkeeseen ja rekisteröinti sekä kaikki paperityöt oli jo hoidettu hänen puolestaan. Jansson kaartaakin Rinta-Joupin Autoliikkeen pihasta lähes uudella BMW:llään leveä hymy kasvoilla.

– Olen todella tyytyväinen ja suosittelen tämänkaltaista ostoprosessia kaikille muillekin. Sillä, että auto tuli muualta ei ole minulle väliä niin kauan, kun kaikki toimii, niin kuin pitää.

Tuontiauton hankinta pähkinänkuoressa:

Helppoa ja vaivatonta

Tuontiauton ostaminen on yksinkertaista ja vaivatonta. Teemme kaiken valmiiksi, jolloin saat auton kirjaimellisesti avaimet käteen -mallilla.

Loppuhinta tiedossa jo alussa

Hinta lasketaan jo aluksi, ja se sisältää autoverot ja kaikki muut kulut, jolloin vältyt yllätyksiltä.

Turvallinen ostos

Tutkimme auton ja selvitämme huolellisesti sen historian ja kunnon, joten voit tehdä ostoksesi turvallisin mielin.

Etsimme unelmiesi auton

Mikäli valikoimastamme ei sillä hetkellä löydy sinulle sopivaa vaihtoautoa, etsimme sinulle auton juuri toiveidesi mukaan.

Nopea toimitus Suomeen

Ulkomailta tilattaessa toimitus on nopea ja vie noin viikosta kolmeen viikkoon.

Lisävarusteet halutessasi

Jos haluat lisätä autoosi varusteita, kuten Webaston, se onnistuu helposti samalla kaupan yhteydessä.

Lisäpalvelut saatavilla

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva, vakuutus ja autorahoitus ovat normaalisti saatavilla tuontiauton oston yhteydessä.

Lisää aiheesta