Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Unelmien auto Ruotsista tai Saksasta: ”Etsimme auton asiakkaan toiveiden mukaan”

Etkö löydä haluamaasi autoa Suomen valikoimista? Tarpeitasi vastaava auto voidaan hankkia myös mittatilaustyönä esimerkiksi Ruotsista tai Saksasta.

Mikko Vesala ostopäällikkö
Ostopäällikkö Mikko Vesala kertoo, että Rinta-Joupin Autoliikkeessä hoidetaan koko ostoprosessi asiakkaan puolesta.

Auton hankinnassa ei tarvitse tuijottaa ainoastaan autoliikkeiden valikoimaa. Juuri oikeanlainen auto voidaan hankkia asiakkaan toiveiden mukaan myös toimeksiantona ulkomailta avaimet käteen -periaatteella.

– Lähdemme etsimään autoa täysin asiakkaan toiveiden mukaan, eikä tämä maksa asiakkaalle mitään ylimääräistä, lupaa Rinta-Joupin Autoliikkeen ostopäällikkö Mikko Vesala.

Käytetyt autot ulkomailta täyden palvelun toimituksena

Rinta-Joupin Autoliikkeelle on vuosien saatossa muodostunut laajat verkostot Ruotsiin ja muualle Eurooppaan, joten asiakkaan etsimä auto löytyy yleensä viimeistään ulkomaan tuontina. Vaihtoehtoisesti asiakas voi esimerkiksi laittaa suoran linkin tiettyyn ulkomaiseen autoon, joka häntä kiinnostaisi, ja kyseinen auto hankintaan Suomeen asiakkaan puolesta.

– Teemme autosta asiakkaalle tarjouksen, joka asiakkaan halutessa sisältää myös nykyisen auton ottamisen vaihdossa, rahoituksen ja vaihtoautoturvan, Vesala selventää.

Rinta-Joupin Autoliikkeessä hoidetaan koko ostoprosessi asiakkaan puolesta. Asiakas voi myös antaa vaihdossa vanhan autonsa, joka hyvitetään uuden auton ostohinnasta. Jäljelle jäävälle summalle järjestyy kiinteäkorkoinen autorahoitus suoraan kaupan yhteydessä.

– Otamme asiakkaan nykyisen auton vaihdossa ja rahoitamme tarvittaessa välirahan, kertoo Vesala.

Autoon voidaan myös asentaa lisävarusteita asiakkaan toiveiden mukaan ennen luovutusta, jolloin asiakas vastaanottaa auton täysin valmiina pakettina.

Turun myymälän automyyjä Christoffer Enckelman luovutti asiakkaalle toimeksiantona Euroopasta hankitun komean Audin.

Tuontiauton ostaminen on turvallista

Tuontiauton ostaminen on turvallista, sillä auto tarkistetaan ja sen historia tutkitaan perusteellisesti ennen auton ostamista kohdemaasta.

– Vaikka ostettavan auton tehdastakuu olisi mennyt umpeen, autolle saa meidän kauttamme vaihtoautoturvan jopa kahdeksi vuodeksi, alleviivaa Vesala.

Rinta-Jouppi Turva tarjoaa huolettomia kilometrejä käytettyyn autoon ja tarjolla on ajoneuvon iästä ja ajokilometreistä riippuen erilaisia Turva-paketteja.

Monia askarruttavat myös tuonnista aiheutuvat kulut sekä esimerkiksi tuontiauton verotus. Rinta-Joupin Autoliikkeen kautta hankittaessa auto toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella ja tuontiauton kokonaishinta kaikkine kuluineen on tiedossa jo heti alussa.

Audi-tuontiauto-Turku
Ulkomailta tuodaan yleensä hieman kalliimpia, erikoisempia ja erittäin hyvin varusteltuja autoja.

Vaatimukset täyttävä auto nopealla toimituksella

Rinta-Joupin Autoliikkeeseen tulee useampi tuontiautojen toimeksianto kuukaudessa. Vesalan mukaan kestää noin viikosta neljään viikkoon, kun hakua vastaava auto on Suomessa valmiina luovutettavaksi. Auto voidaan tarvittaessa toimittaa asiakkaan kotiovelle saakka.

– Jos kyseessä on erikoisempi auto, voi etsintä viedä hieman pidempään, kun taas yleisempi auto löytyy luonnollisesti nopeammin.

Ulkomailta tuotava auto on tavallisimmin uudehko, vuosimalliltaan 2020-luvun molemmin puolin. Tyypillisimmin auto tuodaan Ruotsista tai Saksasta, mutta tarvittaessa myös muualta Euroopasta.

– Ulkomailta tuodaan yleensä hieman kalliimpia, erikoisempia ja erittäin hyvin varusteltuja autoja. Edullisemman hintaluokan autoja on hyvin tarjolla Suomessakin, Vesala avaa.

 Vesalan mukaan tuontiauton lopullinen hinta on myös kilpailukykyinen Suomesta ostettuun autoon nähden.

– Hinta on aina autokohtainen, mutta pääsääntöisesti tuontiautot ovat markkinahintaisia ottaen huomioon autoyksilön varusteet, iän ja kilometrit.

Audi-tuontiauto-Turku

Anna meidän etsiä sinulle sopiva auto puolestasi!

Toimitamme auton tarvittaessa kotiovellesi asti. Ota yhteyttä myyjäämme, niin unelmiesi auton etsintä voi alkaa.