Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Suomen parasta Škoda-huoltoa Rinta-Joupin Autoliikkeestä

Škoda palkitsi huoltomyyjiä asiakastyytyväisyyden perusteella ja parhaimmistoon ylsi jälleen useampi rintajouppilainen. Salon huoltomyyjämme nappasivat kaksi koko maan laajuisesti parasta suoritusta.

Škodan Kristalliklubiin pääsee 20 Suomen parasta Škoda-huoltoneuvojaa, jotka ovat onnistuneet erityisen hyvin asiakaspalvelussa. Vuoden 2023 klubiin pääsivät upeilla suorituksillaan Mona Haakanen ja Riku Hirvonen Salosta sekä Kai Lahti Turusta.

Kilpailussa mitattiin kahta osa-aluetta, jotka olivat Human Touch ja tulevien töiden neuvonta. Tulokset laskettiin asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksista, ja klubiin pääsivät ne, jotka saavat omissa kategorioissaan korkeimmat pisteet.

– Tällainen tunnustus tuntuu hyvältä, koska se perustuu asiakkailta saatuun palautteeseen ja heidän kokemukseensa saamastaan palvelusta. Se on ikään kuin luottamuslause asiakkailta, Kai kiittelee.

Ystävällistä palvelua asiakkaan ehdoilla

Koko kilpailun korkeimmat pisteet menivät Monalle ja Rikulle Saloon. Heille hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa aktiivisuutta ja läsnä olemista. On tärkeää antaa neuvoja, mutta ennen kaikkea pitää kuunnella asiakkaan toiveita. Luottamus ansaitaan pitämällä aina kiinni siitä, mitä sovitaan – se on kaiken ydin.

– Tässä työssä ihmiset ovat parasta. Hyvä palaute asiakkailta kannattelee, sillä olemme täällä heitä varten. Meillä Salossa on hyvä ilmapiiri ja työyhteisö, joka on myös aina tukena, Mona kertoo.

Mona ja Kai ovat menestyneet kilpailussa jo aiemminkin, ja heille Kristalliklubi on jo tuttu juttu. Rikulle puolestaan tämä on ensimmäinen kerta. Tunnustus tuntui hänen mielestään hienolta, etenkin kun takana on vasta ensimmäinen täysi työvuosi.

– Työssäni parasta on onnistumisen tunne. Tässä kohtaa työuraa omien taitojen kehittäminen on myös palkitsevaa, Riku kertoo.

Huippuluokan Škoda-huoltoa asiakaslähtöisesti

Asiakkaasta huolehtiminen on kaiken toimintamme perusta. Meiltä saat luotettavaa Škoda-huoltoa erinomaisella asiakaspalvelulla. Huoltomyyjämme varmistavat, että autosi huolto sujuu aina mahdollisimman helposti ja mutkattomasti. Tule käymään ja löydä luottohuoltosi meiltä.

Huollata autosi meillä

Me Rinta-Joupilla huollamme autosi ammattitaidolla ja huolehdimme samalla sinusta. Tuo autosi huoltoon jo edeltävänä iltana ja  starttaa kiireettä liikenteeseen sijaisautolla kotoasi huoltopäivän aamuna. Jos olet epävarma mitä huoltoa tarvitset, jätä meille yhteydenottopyyntö ja katsotaan yhdessä!

Tutustu Škoda-valikoimaan