Hyppää sisältöön
Subaru logo

Uusien Subaru myynnin ja merkkihuollon löydät Oulusta. Meiltä löydät myös laajan valikoiman Subaru vaihtoautoja!

Subaru

Subarut on suunniteltu tavoitteena valmistaa maailman turvallisimpia autoja. Jotta tähän päästään on autoissa vakiona neliveto, hyvä matkustusmukavuus sekä maailman johtava kuljettajan avustinjärjestelmä, joka auttaa välttämään onnettomuuksia. Jatkuvan nelivedon ansiosta merkki on aktiivista elämää viettävien asiakkaiden suosikki.

Varaa aika Subaru-huoltoon

SOLTERRA

Subaru Solterrassa on kaikki mitä voi Subarulta odottaa. Neliveto ja kaikki turvajärjestelmät vakiona sekä uskomattoman korkea vakiovarustetaso. Ainoa ero on se, että se toimii sähköllä jopa yli 460 kilometriä, jos vain haluat.

OUTBACK

Outback sai vuonna 2021 84/100 pistettä jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja muiden vastaavien tielläliikkujien turvallisuudesta. Ne ovat parhaat pisteet kaikista testatuista autoista vuonna 2021. Tämän lisäksi, Euro NCAP valitsi Subaru Outbackin turvallisimmaksi henkilöautoksi. Tämä auto sopii moneen käyttötarkoitukseen, ja takaa aina hyvän ajettavuuden!

FORESTER

Forester on luotettava henkilöauto, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi perheille. Forester toimii loistavasti myös vetämään raskasta kuormaa. Kuljettaja istuu korkealla, jonka ansiosta näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin. Forester on saanut korkeimmat mahdollisimmat pisteet Euro NCAP:ssa lapsiturvallisuudessa.