Subaru logo

Uusien Subaru myynnin ja merkkihuollon löydät Oulusta. Meiltä löydät myös laajan valikoiman Subaru vaihtoautoja!

Subaru

Subarut on suunniteltu tavoitteena valmistaa maailman turvallisimpia autoja. Jotta tähän päästään on autoissa vakiona neliveto, hyvä matkustusmukavuus sekä maailman johtava kuljettajan avustinjärjestelmä, joka auttaa välttämään onnettomuuksia. Jatkuvan nelivedon ansiosta merkki on aktiivista elämää viettävien asiakkaiden suosikki.

Ota yhteyttä Subaru-myyntiin

Varaa aika Subaru-huoltoon

FORESTER

Forester on luotettava henkilöauto, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi perheille. Forester toimii loistavasti myös vetämään raskasta kuormaa. Kuljettaja istuu korkealla, jonka ansiosta näkyvyys on kaikkiin suuntiin hyvä. Niin kuin kaikissa Subarun autoissa, turvallisuus tulee aina ensin. Forester on saanut korkeimmat mahdollisimmat pisteet Euro NCAP:ssa lapsiturvallisuudessa.

OUTBACK

Outback sai vuonna 2021 84/100 pistettä jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja muiden vastaavien tielläliikkujien turvallisuudesta. Ne ovat parhaat pisteet kaikista testatuista autoista vuonna 2021. Tämän lisäksi, Euro NCAP valitsi Subaru Outbackin turvallisimmaksi henkilöautoksi. Tämä auto sopii moneen käyttötarkoitukseen, ja takaa aina hyvän ajettavuuden!

XV

XV:ssä on kaikki mikä tekee Subarusta Subarun. Neliveto, korkea maavara, hyvät sisätilat, kestävä laatu kuljetuskyky ja korkeat turvallisuusominaisuudet. Malli on tehty Subarun uudelle alustalle ja on ansainnut Euro NCAP:ssa Luokkansa turvallisin auto -tittelin.