Hyppää sisältöön

uusi subaru solterra

Kauan odotettu, uusi täyssähköinen Subaru Solterra on meillä koeajettavana Oulussa!

100 % sähköinen

Solterrasta löytyy kaikki, mitä vain Subaru pystyy tekemään; johtavaa turvallisuusteknologiaa, neliveto ja todella kattava varustelu jo perusmallista alkaen. WLTP toimintamatka on jopa 415 km.

Symmetrisen nelivetojärjestelmän ansiosta auton käsiteltävyys on luokkansa huippua samalla kun se merkitsee turvallisia ajo-ominaisuuksia sekä erinomaista ajotuntumaa. Käytännöllisyys, tilat ja älykkäät toiminnot tekevät Solterrasta huolettoman ja kykenevän kuljettamaan kaiken tarvittavan reissussa mukana. Ennen kaikkea: perussuunnittelu yhdistettynä edistykselliseen kuljettajan avustinjärjestelmään tarjoavat huipputurvallisuutta kaikille autossa oleville ja tämän lisäksi myös muille tien käyttäjille. Nämä kaikki Subarun perusominaisuudet ovat nyt ensimmäistä kertaa tarjolla sähköautossa!

Vakiovarusteina mm.

  • 12.3” multimedianäyttö, langaton älypuhelinyhteys (Apple CarPlay, Android Auto, Cloud Navigation) 6 kaiutinta
  • Subaru Safety Sense Over-the-Air -päivityksillä, törmäysvaroitin, hätätilanteiden ohjausavustin, liikennemerkkitunnistin, kuolleenkulman avustin, kaistanvaihtoavustin, adaptiiviset kaukovalot, kuljettajan valvontajärjestelmä, 360° panoraamaperuutuskamera
  • Energiaa säästävä lämpöpumppu
  • Parkkitutkat edessä ja takana. Automaattinen pysäytystoiminto
  • Sähkötoiminen takaluukku
  • Akun esilämmitys

Tutustu Subaru-mallistoon

Kysy lisää Subaru
-myyjältä