Hyppää sisältöön

Subaru All the way-lehti: Työmatkoille luottoauto alle

Myyntipäällikkönä työskentelevän Jyrki Forsbergin mielestä Subaru on nappivalinta työsuhdeautoksi. Se on turvallinen ja nelivedon ansiosta sitä on mukava ajaa.

Oulussa asuva Jyrki Forsberg valitsi työsuhdeautoksi vuoden 2022 Subaru Outback Touringin. Nyt hän kertoo, mitkä asiat johtivat päätökseen ja mitä mieltä hän on ollut uudesta autostaan.

Alkuvuodesta Oulussa asuvan Jyrki Forsbergin oli aika valita uusi työsuhdeauto. Päätöksenteko ei ollut vaikeaa, sillä hän halusi pysyä tutun merkin parissa, josta hänellä oli hyvää kokemusta jo useamman vuoden ajalta.

– Subaru Outbackilla oli tullut ajeltua pitkään. Tyytyväisenä kuljettajana halusin pysytellä Subarussa, Forsberg kertoo.

Uudeksi työsuhdeautoksi valikoitui vuoden 2022 Subaru Outback Touring. Myyntipäällikkönä työskentelevän Forsbergin mukaan Subaru on nappivalinta pitkän matkan ajoon ja näin ollen myös työsuhdeautoksi. Korkean maavaran ja nelivedon ansiosta sitä on paitsi mukava ajaa, se on myös turvallinen. Töiden perässä tulee ajettua ympäri Suomea. Forsbergin auton mittariin kertyy vuodessa keskimäärin yli 50 000 kilometriä. Korona-aikana ajokilometrit ovat tosin vaihdelleet vähän enemmän, sillä joitakin palavereita on pystynyt hoitamaan hyvin myös etäyhteyden välityksellä.

– Tänä vuonna autoiluun on vaikuttanut paljon myös korkea bensan hinta. Omien ajojen tarpeellisuutta on tullut kyseenalaistettua paljon enemmän, Forsberg summaa.

Jyrkin koira Kovastunturin Vikke matkustaa metsästysreissuilla turvallisesti kuljetushäkissä.

Subarun kyydissä harrastusten pariin

Työsuhdeauton valintaan vaikutti vahvasti myös Forsbergin omat harrastukset. Uuden auton piti nimittäin olla sellainen, jonka kyydissä pääsee vaivattomasti harrastusten pariin, ja jonka kyytiin myös harrastustavarat mahtuvat.

– Harrastan metsästystä ja kalastusta. Harrastustavaroiden lisäksi matkassa on mukana usein myös karjalankarhukoira Kovastunturin Vikke, joten koirahäkin on myös mahduttava mukaan.

Subarun parhaiksi ominaisuuksiksi Forsberg listaakin jatkuvan nelivedon, korkean maavaran ja runsaat säilytystilat, jotka kaikki tukevat hänen harrastuksiaan. Lisäksi Subaruun voi luottaa oli ajokeli mikä tahansa.

– Subaru ei koskaan jätä tien varteen

Forsberg uskoo pysyvänsä merkkiuskollisena Subarulle myös tulevaisuudessa. Sen verran tyytyväinen hän on ollut Outbackeihinsa. Erityiskiitokset hän haluaa lähettää vielä myös Oulun Rinta-Joupin Autoliikkeelle, josta hän on saanut aina hyvää palvelua niin auton hankinnan kuin huollon saralla.

– Yhteistyö on ollut mutkatonta. Se on iso syy siihen, että olen pitäytynyt Subarussa.

Artikkelin alkuperä Subaru All the Way lehti 10/2022. Teksti: ANNI NIEMINEN