Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Täydet pisteet palvelulle Salon Škoda-merkkihuollossa

Tuomo Laukkaselle ŠKODA Service -merkkihuolto on ykkösvalinta. Octavia pääsi määräaikaishuoltoon mökkipaikkakunnalla Salossa Rinta-Joupin Autoliikkeen huollossa.

Helsingissä asuva Tuomo Laukkanen on viettänyt koronavuotta pitkälti vapaa-ajan asunnollaan Salossa.

– Mökillä on helppo tehdä töitä niin sanotusti väljillä vesillä. Tarvittaessa kotiin ja työpaikalle on helppo hurauttaa autolla, talousalalla työskentelevä Laukkanen hymyilee.

Normivuonna auton mittariin kertyisi noin 30 000 kilometriä, mutta koronavuonna puolet vähemmän. Pidentyneen mökkikauden ansiosta Laukkanen päätti huollattaa autonsakin Salossa.

Hyvä huolto, hyvä mieli

Laukkaselle merkkihuolto on ainoa oikea vaihtoehto.

– Merkkihuollossa osaaminen, vastuu, työkalut ja koko palvelukonsepti ovat kohdillaan. En tinkisi merkkihuollosta mistään hinnasta, Laukkanen sanoo.

– Kun Octavian määräaikaishuolto keväällä lähestyi, otin yhteyttä Salossa toimivaan Rinta-Joupin Autoliikkeeseen toivoen huoltoaikaa jo parin päivän päähän. Huollossa oltiin todella joustavia, kävimme läpi huollon tarpeet ja aika järjestyi toivomallani tavalla, Laukkanen kertoo.

Laukkanen asioi Rinta-Joupin Autoliikkeessä nyt ensimmäistä kertaa, ja hän koki palvelun paremmaksi kuin aiemmissa käyttämissään merkkihuolloissa.

– Heti ensikontaktista välittyi luonnollisen ystävällinen ja vilpittömän välitön palvelu. Huollon ajan tein töitä mukavassa odotustilassa kahvia siemaillen, ja huollon päätteeksi sain videon tehdyistä töistä sekä vinkkejä auton tulevista tarpeista. Tuli hyvä tunne siitä, että huollossa autoa ajateltiin minun puolestani. Voin antaa palvelusta vain täydet pisteet, Laukkanen summaa.

Kaikki kohdillaan

Kun Laukkanen vuonna 2017 päätti hankkia uuden auton, vaakakupissa painoi ennen kaikkea hinta-laatu-suhde. Auton piti olla myös luotettava, tilava ja hyvin varusteltu.

– Octavia Combissa kaikki mätsäsi. Olen todella tyytyväinen valintaani. Voin vain ihmetellä, miten hyvä Octavialla on ajaa: tehoa riittää ja ohjattavuus on erinomainen, Laukkanen tuumii.

– Farmarimalli on tilojen takia hyvä, sillä mökkireissuilla riittää kuljetettavaa multasäkkiröykkiöistä remppatarvikkeisiin. Olen myös todella ilahtunut auton Simply Clever -ratkaisuista, kuten takaa kaatuvista penkeistä ja kassikoukuista, jotka todellakin pitävät ostokset tukevasti paikoillaan.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Škoda Magazine -lehdessä 2/2021.

Kuva: Mika Okko

Katso myös nämä