Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rovaniemen huolto voitti Kian Vuoden merkkihuolto 2020 -palkinnon

Kia on palkinnut Rinta-Joupin Autoliikkeen Rovaniemen Kia-huollon Vuoden merkkihuoltona 2020. Voitto oli Rinta-Joupin Autoliikkeelle jo toinen peräkkäinen, sillä vuonna 2019 palkinnon sai Jyväskylän Kia-huolto.

Rovaniemi Kia huolto

Palkinnon myöntämisperusteissa Vuoden merkkihuolto 2020 nimettiin tekemisen suunnannäyttäjäksi ja hyväksi kumppaniksi monilla erityisalueilla, kuten lisävarusteissa, lämmittimissä ja talvirenkaissa. Esiin nostettiin asiakastyytyväisyyden kehitys sekä panostukset koulutukseen ja takuuprosessin hallintaan. Lisäksi Kian kattavissa perusteissa mainittiin menestys varaosissa.

vuoden merkkihuolto 2020 Rinta-joupin Autoliike

Rovaniemellä palkinto ilahdutti ja se otettiin tiimin keskuudessa ilolla vastaan. Kialta saatua tunnustusta juhlistettiin kakkukahvein.

– Tämä on palkinto koko porukalle. Suuri kiitos kuuluu mekaanikoille, sillä he sen työn tekevät hallissa. Myös yhteistyö myyntimme kanssa on tärkeässä osassa, kun myydyt autot halutaan tuoda huoltoon meille. Yhteistyö toimii hyvin myös muiden Kia-huoltojemme kanssa, saamme tarvittaessa hyvin apua toisiltamme, kiittää Rovaniemen huoltopäällikkö Ville Ylipaavalniemi.

Rinta-Joupin Autoliike on tehnyt Kian merkkihuoltoja jo vuodesta 2015 lähtien ja Rovaniemellä merkkihuolto on toiminut vuodesta 2019 alkaen. Kia-merkkihuoltomme palvelevat Rovaniemen lisäksi Jyväskylässä, Vaasassa, Oulussa, Porissa ja Mikkelissä.

Tervetuloa asioimaan – tarjoamme Suomen parasta Kia-huoltoa!

Tutustu Kia-valikoimaan