Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Salossa Suomen parasta Škoda-huoltoa

Škoda palkitsi jälleen vuoden onnistuneimmat huollon työntekijät. Kaksi voittosijaa osui asiakaspalvelussaan erinomaisesti onnistuneeseen Salon toimipisteeseen.

Skoda-huolto Salo
Salon huoltopäällikkö Sakari Rauha vastaanotti Vuoden Huoltopäällikkö 2021 -palkinnon.

Škoda palkitsi Salon toimipisteen työntekijöitä menestyksekkäästä työstä merkin eteen. Vuoden Huoltopäällikkö 2021 -tunnustuksen sai toimipisteen huoltopäällikkö Sakari Rauha ja parhaana huoltoneuvojana palkittiin huoltomyyjä Mona Haakanen.

Salon huolto ja sen työntekijät keräävät asiakkailtamme valtavasti hyvää palautetta. Asiakkaat arvostavat pitäviä aikatauluja ja hintoja, työntekijöiden palveluhenkisyyttä, huollon läheltä löytyviä kauppoja ja palveluita, joissa voi kuluttaa aikaa lyhyemmän huollon aikana sekä työntekijöiden kykyä aidosti kuunnella asiakasta ja huolehtia tämän tarpeista.

Helsingissä asuva Tuomo Laukkanen huollattaa Octaviansa kätevästi Salossa matkalla mökilleen. Hän arvostaa merkkihuollossa etenkin osaamista ja palvelukonseptia. Laukkasen mukaan Salon toimipisteessä palvelu on parempaa kuin muissa hänen käyttämissään merkkihuolloissa.

– Heti ensikontaktista välittyi luonnollisen ystävällinen ja vilpittömän välitön palvelu. Huollon ajan tein töitä mukavassa odotustilassa kahvia siemaillen, ja huollon päätteeksi sain videon tehdyistä töistä sekä vinkkejä auton tulevista tarpeista. Tuli hyvä tunne siitä, että huollossa autoa ajateltiin minun puolestani. Voin antaa palvelusta vain täydet pisteet, Laukkanen summaa.

Škoda palkitsi onnistuneesta huoltotyöstä

Salon toimipisteen huoltopäällikkö Sakari Rauha sai Škodalta Vuoden Huoltopäällikkö 2021 -palkinnon lisäksi kiitosta pitkäaikaisesta työstä Škodan parissa, toimipisteen esimerkillisestä tiimiyttämisestä sekä määrätietoisesta toiminnan kehityksestä.

Salon asiakaspalautteista ilmenee, että luotettavuuden ja sujuvan palvelun lisäksi asiakkaat arvostavat työntekijöiden taitoa kuunnella ja löytää ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin.

– Jokainen työntekijä on tärkeässä roolissa, jotta huoltotapahtuma menee mahdollisimman mutkattomasti. Meillä täällä Salossa on loistava porukka ja osaavat mekaanikot. Mekaanikoiden puolella on laaja ammattitaito ja sen taidon kehittäminen on yksi työn peruspilareista. Meillä jokaisen on osattava hoitaa jokainen työ, jotta voimme tarvittaessa vastata asiakkaiden kysyntään, Rauha kertoo.

Rauhan mukaan erinomaisen huoltotoiminnan salaisuus on toimivassa tiimityöskentelyssä. Tärkeää onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen kannalta on yhteinen ajatus siitä, että asiakkaasta ollaan aidosti kiinnostuneita ja asiakkaalle löydetään paras ratkaisu asiassa kuin asiassa. Tämä toteutuu Salon toimipisteessä.

– Maailma ja ala muuttuvat koko ajan, ja siksi meidän on jatkossakin muovattava tapoja ja palveluita, jotka istuvat parhaimmalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeeseen, Rauha toteaa.

Erinomaista asiakaspalautetta

Salon toimipisteessä huoltomyyjänä toimivan Mona Haakasen esimerkillinen työnteko toi hänelle Suomen Škoda-huoltomyyjien rankingin ykkössijan. Sijoitus perustuu huoltomyyjien asiakaspalvelutyytyväisyydessä onnistumiseen, jota Škoda mittaa asiakaspalautteiden perusteella. Saloon tuleva asiakaspalaute on erinomaista.

Haakasen mukaan asiakkaat tulevat Salon toimipisteen Škoda-huoltoon, koska he tietävät saavansa sieltä hyvää ja yksilöllistä palvelua sekä vastinetta rahoilleen. Salossa huollon toiminta pidetään läpinäkyvänä ja sovituista töistä pidetään kiinni.

Huoltomyyjä Mona Haakanen oli vuoden 2021 paras huoltoneuvoja.

– Reagoimme asiakkaiden palautteisiin ja otamme niistä oppia. Tuomme päivittäiseen toimintaamme asioita, jotka palvelevat asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Muistamme myös kiittää asiakkaita palautteista, hyvistä ja huonoista. Näin osoitamme asiakkaalle, että häntä todella on kuunneltu, Haakanen kertoo.

– Parasta työssäni on onnistumisen tunne, kun jokin asiakkaan autossa oleva ongelma saadaan maaliin niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, hän sanoo.

Onko autosi huollon tarpeessa?