Hyppää sisältöön

Meiltä löydät unelmiesi matkailuauton, asuntovaunun tai retkeilyauton, etsitpä sitten uutta tai vähän maailmaa nähnyttä ajoneuvoa. Matkailuajoneuvojen valikoima on laaja ja valinnanvaraa on niin merkin, ominaisuuksien, lisävarusteiden kuin hinnankin suhteen.

Matkailuajoneuvojen edustusmerkkeihimme kuuluvat Carado, Hobby, Hymer, LMC, Polar, Pössl ja Roadcar.

Tutustu matkailuauto ja -vaunu valikoimaan

matkailuautot

Rinta-Jouppi Caravan Turva

Tarjoamme sinulle mahdollisimman turvallisen ja varman autokaupan Caravan Turva -lisäpalveluilla. Turvan ansiosta vältyt yllättäviltä korjauskuluilta. Rinta-Jouppi Caravan Turva tarjoaa turvaa ensimmäiseksi vuodeksi ja korvaa kattavasti mahdolliset korjaustarpeet, ilman minkäänlaista omavastuuta. Haluamme, että myös vaihtomatkailuajoneuvon ostaminen voi olla sinulle mahdollisimman turvallinen sijoitus. Tutustu turviimme:

Matkailuajoneuvojen huolto

Matkailuajoneuvojen huolto

Me Rinta-Joupilla huollamme matkailuajoneuvoja Kempeleen ja Turun toimipisteissä. Matkailuajoneuvon kunto ja toimivuus on hyvä tarkistuttaa ammattilaishuollossa vuosittain aina ennen ajokauden alkua. Matkailuautot ja asuntovaunut tarvitsevat erityistä huolta ja tiettyä osaamista. Meiltä löydät kaikki tarvittavat palvelut matkailuajoneuvollesi, sekä tarjoamme ainoana Oulun alueella myös luvanvaraiset kaasu- ja sähkötyöt.

matkailuauton ostaminen

Matkailuajoneuvojen lisävarusteet

Suosituimpia matkailuajoneuvojen lisävarusteita ovat teltta, markiisi ja pyöräteline. Näiden lisäksi valikoimastamme löytyy kaikkea ilmastointilaitteista televisioihin ja muuhun teknologiaan, halutessasi paikalleen asennettuna. Voit tilata lisävarusteita suoraan yli 9000 tuotteen valikoiman verkkokaupasta Kempeleen myymälään tai sinua lähimpään Matkahuollon pisteeseen. Tutustu verkkokauppaan ja löydä tarvitsemasi!

Matkailuauto

Mikä on matkailuauto?

Matkailuauto tai asuntoauto on on erikoiskäyttöön valmistettu M-luokan ajoneuvo, josta löytyy makuupaikkoja, istuimia ja pöytä, sekä keittomahdollisuus ja säilytystiloja.

Retkeilyauto

Mikä on retkeilyauto?

Retkeilyauto, kansankielellä retkiauto, on yleensä pakettiauton pohjalle tehty pienempi asuntoauto. Retkeilyautot ovat viimevuosina nostaneet suosiotaan kokonsa ja näppäryytensä ansiosta.

Matkailuvaunu

Mikä on matkailuvaunu?

Matkailuvaunu tai asuntovaunu on erikoiskäyttöön tarkoitettu perävaunu, josta matkailuautojen tapaan löytyy makuupaikkoja, istuimia ja pöytä sekä keittomahdollisuus ja säilytystiloja.