Hyppää sisältöön

Yritysmyynti

Maanlaajuinen yritysmyyntimme tarjoaa yrityksellesi parhaan mahdollisen palvelun ja asiantuntemuksen. Valikoimasta löytyvät suosituimmat uudet työsuhdeautot ja hyötyajoneuvot, mutta myös vähän ajetut käytetyt ajoneuvot. Voimme myös ostaa nykyiset yritysautosi.

Tarjoamme yritysautoiluun parhaan mahdollisen palvelun ja asiantuntemuksen osto-, myynti- ja leasing-asioissa. Palvelemme yritystäsi koko maassa.

Uudet ja käytetyt yritysautot ja hyötyajoneuvot Rinta-Joupilta

Uusien autojen toimipisteissä saat aina palvelua merkkikohtaiselta yritysmyyjältä. Olemme läheisessä yhteistyössä kaikkien suurimpien leasingyhtiöiden – esimerkiksi Leaseplanin, ALD:n ja Secto Automotiven – kanssa. Rakennamme myös hyötyajoneuvoja, kuten invatakseja, ja teemme tavara-autoihin vanerirakenteita.

Vaihtoehtona uudelle autolle tarjoamme myös vähän ajettuja yritysautoja. Valikoima kattaa noin 4 000 esittelyautoa tai käytettyä autoa ja niihin sopivat monipuoliset rahoitusratkaisut.

Rinta-Joupin Autoliike ostaa yritysautoja

Oletko miettinyt kaluston myymistä ja leasingiin siirtymistä? Me ostamme nykyisen kalustosi, jolloin saat vapautettua pääomaa oman liiketoiminnan käyttöön. Uusiessasi ajoneuvokalustoa meille käy vaihdossa kaikki ajoneuvot, kuten moottoripyörät, mönkijät, matkailuautot, veneet ja traktorit. Ostamme myös kerralla isommat autoerät. Voit kysyä tästä lisää yritysmyynnistämme.

Muut palvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksellesi myös koeajopalvelut ja autojen noutopalvelun. Huoltoasioissa voit kääntyä ammattitaitoisten merkkihuoltojemme puoleen. Rengashotellimme säilyttää ja pesee yritysautojesi talvi-/kesärenkaat ja vaihtaa ne alle. Ostamasi autot toimitamme aina haluamaasi paikkaan, oli se sitten yrityksesi piha, kotiovesi tai sinua lähin liikkeemme.

Yritysautoilun rahoitusvaihtoehdot

Rinta-Joupin Autoliikkeen yritysmyynti tekee yhteistyötä kaikkien autorahoitusta tarjoavien rahoitusyhtiöiden kanssa. Sinun tarvitsee vain valita mieleisesi automerkki ja -mallivalikoimasta, ja me teemme tarpeisiisi sopivan sopimuksen yhdessä sovitun rahoittajan kanssa.

Kokosimme alle yritysauton hankintaan tarjoamamme rahoitus- ja huoltovaihtoehdot.

Osamaksurahoitus

Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman osamaksusopimuksen sekä uusiin että käytettyihin yritysautoihin. Meille vaihdossa tuleva tai ostettava auto käy myös käsirahana tai vakuutena uuteen autoon. Tapauskohtaisesti kauppa voidaan hoitaa myös ilman käsirahaa. Osamaksurahoituksen sopimusaika voi olla 1–72 kuukautta, ja saat valita ajan itse. Luoton voit myös maksaa pois milloin vain. Jos tarvitset muutosta maksuohjelmaan, voit sopia siitä rahoitusyhtiön kanssa. Sopimuskauden jälkeen, tai kun kaikki lainaerät on maksettu, auton omistus siirtyy ostajalle eli yritykselle, ellei yritys myy autoa eteenpäin.

Osamaksurahoituksen korko on aina kiinteä koko rahoituskauden ajan, ja auto toimii rahoituksen vakuutena. Rahoitus vaatii aina pankin luottopäätöksen.

Huoltoleasing

Tarjoamme huoltoleasing-sopimusta uusiin autoihin. Huoltoleasingin etuna on sen monipuolisuus ja huoltojen helppo budjetointi. Sopimuksen voi tehdä 24–48 kuukauden ajalle ja enintään 150 000 ajokilometriin asti. Yrityksesi maksaa huoltoleasing-sopimuksen mukaiset kiinteät kuukausierät, jotka kattavat seuraavat kulut:

  • Automerkin määräaikaishuollot
  • Renkaiden uusinnat
  • Normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset

Kuukausierän suuruus määräytyy auton kokonaishinnan, huoltoleasing-sopimuksen pituuden ja ennalta sovitun ajokilometrimäärän mukaan.  Sopimuskauden päättyessä vuokralle ottaja eli yrityksesi palauttaa auton liikkeeseemme tai rahoitusyhtiölle. Huoltoleasingissä auto toimii vakuutena. Rahoitus vaatii aina pankin luottopäätöksen.

Rahoitusleasing

Jos et halua sitoa pääomaa yritysauton hankintaan, sopiva ratkaisu voi olla rahoitusleasing. Tarjoamme rahoitusleasing-sopimusta vain uusiin autoihin. Rahoitusleasingin etuna on sen joustavuus, sillä se ei sido yrityksesi pääomaa auton hankintaan. Sopimus voidaan tehdä enintään 60 kuukauden ajaksi. Sopimusaikana yrityksesi maksaa auton käytöstä vain sopimuksen mukaiset kuukausierät. Rahoitusleasingissä ensimmäinen erä on 20 % auton ohjevähittäishinnasta. Voit myös valita, että viimeisen suuremman erän.

Rahoitusleasing sisältää pääomavuokran, mutta ei huoltoja. Rahoitusleasing-sopimukseen voit kuitenkin liittää merkkikohtaisen huolenpito- eli huoltosopimuksen. Sopimuskauden päättyessä vuokralleottaja eli yrityksesi etsii autolle ostajan tai palauttaa auton liikkeeseemme tai rahoittajalle.

Rinta-Jouppi Reilu

Yritysauton rahoitus on helppoa Rinta-Jouppi Reilu-palvelulla. Reilu-palvelu on nimensä mukaisesti hyvä vaihtoehto hankkia yritysauto. Rinta-Jouppi Reilu ‑sopimus voidaan tehdä uudesta henkilö-tai hyötyajoneuvosta. Sopimus voidaan tehdä 24–36 kuukaudeksi ja enintään 90 000 ajokilometriin asti. Kuukausierät ovat pieniä, sillä viimeinen erä sopimuskauden lopussa on selvästi muita suurempi. Viimeisen osamaksuerän verran lupaamme kuitenkin hyvittää autostasi sopimuksen päättyessä. Kun sopimus päättyy, voit siis palauttaa auton liikkeeseemme, vaihtaa sen uuteen tai lunastaa sen itsellesi maksamalla jäljellä olevan rahoituksen kerralla tai erissä.

Reiluun voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon kolmesta eri tasosta:

Taso 1: Taattu hyvityshinta
Taso 2: Taattu hyvityshinta sekä sopimukseen liitettävät määräaikaishuollot ja korjaukset
Taso 3: Taattu hyvityshinta sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, renkaiden kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä.

Huolenpitosopimus

Osamaksusopimukseen ja rahoitusleasingiin voit halutessasi liittää auton huolenpitosopimuksen, joka sisältää merkkikohtaiset huoltotoimenpiteet, kuten esimerkiksi määräaikaishuollot.

Voit kysyä lisää huoltosopimuksesta yritysmyynnistämme.

Yritysmyynti
Niko Puska
etunimi.sukunimi(at)rinta-jouppi.com
0500 808 579

Työsuhdeauto on tärkeä osa työpäivää

Sähköasentajalle tärkeintä on, että kaikki työssä tarvittavat varusteet mahtuvat mukaan autoon. Mitä suuremman ajan päivästään joutuu viettämään auton ratissa, sitä enemmän osaa arvostaa pieniä, ajomukavuuteen vaikuttavia asioita.

Sähköurakointiliike SähköWaasalla on käytössään kymmenen pakettiautoa, joilla asentajat ajelevat päivittäin ympäri Pohjanmaata.

Yritysmyynti Heikki Laine BMW

Yrittäjän työsuhdeautona BMW

Yrittäjä Heikki Kirjalainen on hankkinut Rinta-Joupin Autoliikkeestä jo neljä autoa yritykselleen.

– Minulla on rahoitusleasing ja olen kokenut auton hankinnan tällä tavalla vaivattomaksi, suosittelen tätä myös muille yrittäjille.

Yrittäjän on helppo asioida Rinta-Joupin Autoliikkeen yritysmyynnissä, jonka kautta hoituvat yksinkertaisesti niin rahoitusasiat, auton valinta, vaihdot ja huolto.

Volkswagen yritys

Yrityksen autokaupat helposti ja nopeasti

Yrityksensä autokauppoja hoitaessaan Juho Karhumaa arvostaa sujuvaa palvelua ja sitä, että myyjä on heti tilanteen tasalla. Hän päätyi ostamaan yritykselle lisää Ford Transit -pakettiautoja. Kaikki sujui nopeasti ja helposti, sillä sama myyjä palvelee yritystä kaikissa toimipisteissä.

– Kaikkien on helppo asioida saman myyjän kanssa, joka tuntee yrityksen tilanteen.