Rinta-Joupin Autoliike - Yritysmyynti

Yritysmyynti

Me Rinta-Joupin Autoliikkeen yritysmyynnissä palvelemme yritystäsi maanlaajuisesti.

Laajasta merkkivalikoimastamme löytyvät Suomen suosituimmat työsuhdeautot, kuten myös ostetuimmat hyötyajoneuvot. Palvelemme yritysautoilijoita kaikissa toimipisteissämme 26 paikkakunnalla, ja uusien autojen toimipisteissä sinua palvelee aina merkkikohtainen yritysmyyjä.

Tarjoamme yritysautoiluun parhaan mahdollisen palvelun ja asiantuntemuksen osto-, myynti- ja leasing-asioissa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kaikkien suurimpien leasingyhtiöiden, kuten Leaseplanin, ALD:n ja Secto Automotiven, kanssa.

Yritysautoilun rahoitusvaihtoehdot

Hyötyajoneuvot

Osto, myynti, huolto ja rahoitus

 

Työsuhdeauto on tärkeä osa työpäivää

Sähköasentajalle tärkeintä on, että kaikki työssä tarvittavat varusteet mahtuvat mukaan autoon. Mitä suuremman ajan joutuu päivästään viettämään auton ratissa, sitä enemmän osaa arvostaa pieniä, ajomukavuuteen vaikuttavia asioita. Sähköurakointiliike SähköWaasalla on käytössään 10 pakettiautoa, joilla asentajat ajelevat päivittäin ympäri Pohjanmaata.

Lue blogistamme lisää

 

Yrittäjän työsuhdeautona BMW – ”Minulla on rahoitusleasing ja olen kokenut auton hankinnan tällä tavalla vaivattomaksi, suosittelen tätä myös muille yrittäjille”

Yrittäjä Heikki Kirjalainen on hankkinut Rinta-Joupin Autoliikkeestä jo neljä autoa yritykselleen. Mikkelin toimipisteessä häntä palvelee myyntipäällikkö Heikki Laine.

Yrittäjän on helppo asioida Rinta-Joupin Autoliikkeen yritysmyynnissä, jonka kautta hoituvat yksinkertaisesti niin rahoitusasiat, auton valinta, vaihdot ja huolto.

Lue koko artikkeli blogista

 

Seppälän koulukuvat Oy luottaa Rinta-Joupin palveluun

Seppälän koulukuvat Oy:n kanssa yhteistyövuosia on takana jo 15 vuotta. Olemme toimittaneet vuosien saatossa heille useita kymmeniä autoja ajoon. Muun muassa ŠKODA- ja Toyota-merkkisiä. Hyvä palvelu ratkaisee!

Ota yhteyttä

Minulla on vaihtoauto

Minua kiinnostaa merkit

Yhteystiedot

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu