Rinta-Joupin Autoliike - Automyynti - Rinta-Joupin vaihtoautoturva - Caravan Turva

Caravan Turva

LMC Hero

Käytetyn matkailuajoneuvon ostajalle ajoneuvon toimivuus on vähintään yhtä tärkeä kuin henkilöauton ostajalle. Omaan menopeliin pitää voida luottaa, jotta voi lähteä pitkällekin matkalle huoletta. Siksi tarjoamme käytetyn matkailuauton ostajalle mahdollisuuden tehdä kaupan yhteydessä Caravan Turva -sopimuksen, joka tarjoaa turvaa ensimmäiseksi vuodeksi tai ensimmäisten 20 000 kilometrin matkalle. Matkailuvaunuille on saatavilla turva ensimmäiseksi vuodeksi. Caravan Turva korvaa kattavasti mahdolliset korjaustarpeet, ilman minkäänlaista omavastuuta.

Tarjoamme mahdollisuuden vaihtoautoturvaan, koska ymmärrämme, että käytetyn matkailuauton tai -vaunun osto voi epäilyttää. Et tunne auton aiempia omistajia ja taustallasi voi olla ikäviä kokemuksia aiemmista käytetyn auton kaupoista. Kun meille tulee uusi matkailuauto, laitamme sen myyntikuntoon ja teemme tarvittavat korjaukset, jotta uskallamme ottaa vastuun sen myynnistä eteenpäin. Haluamme, että myös vaihtomatkailuajoneuvon ostaminen voi olla sinulle mahdollisimman turvallinen sijoitus.

Caravan Turva on mahdollista ostaa kaupan yhteydessä matkailuautoon, joka on enintään 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 200 000 kilometriä, hintaan 590 euroa vuodessa. Turva on mahdollista ottaa myös enintään 10 vuotta vanhaan matkailuvaunuun hintaan 349 euroa vuodessa.

Mitä Caravan Turva-sopimus sisältää?

Caravan Turva-sopimuksella saat ostamallesi käytetylle matkailuautolle joko vuoden tai 20 000 kilometrin kuntoturvan, joka kattaa laajasti muun muassa moottorin, vaihteiston ja voimansiirron osat. Se tarkoittaa, että sopimus on voimassa, kunnes toinen ehdoista täyttyy, joko aika tai ajokilometrit. Caravan Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään matkailuautoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Riittää, että ilmoitat huollossa, että matkailuautossasi on voimassa Caravan Turva-sopimus. Myönnämme Caravan Turva-sopimuksen enintään 10 vuotta vanhoille ja enintään 200 000 kilometriä ajetuille matkailuautoille sekä enintään 10 vuotta vanhoille matkailuvaunuille.

Caravan Turva -sopimukseen sisältyvät korvattavat osat:

Moottori

Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja, jakopään hihna/ketju, rattaat ja kiristin (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut). Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo vain siinä tapauksessa, että ovat rikkoutuneet jonkin edellä mainitun osan rikkoutumisen seurauksena. Eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ilmastointi

Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, kompressorin katkaisukytkin, painekytkin. Ilmastoinnin putket/letkut, jäähdytysaine, eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jarrut

Pääsylinteri, alipaineen tehostin, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja kiinnikkeet, hydraulinen ja elektroninen ohjausyksikkö, jarrutehostin, pyörän nopeusanturit, hydraulinen pumppu-/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jäähdytysjärjestelmä

Vesipumppu, jäähdytyspuhallinmoottori, moottorin jäähdyttimen kenno, lämmittimen kenno ja puhaltimen moottori, termostaatti, jäähdytinnesteen lämpötila-anturi. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Sähkötekniikka

Laturi, käynnistysmoottori, sytytyspuola, moottorin ohjainlaite, vaihteiston ulkoinen ja sisäinen ohjainlaite, voimansiirron ohjainlaite, virtalukko, mittariston taustavalokytkin, jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin, ajovalojen kytkin, sähkötoimisen peilin kytkin ja säätömoottori, suuntavilkun kytkin, tuulilasin pyykijän ja pesimen kytkin, tuulilasin pesimen moottori (ei ajovalopesuri). Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Anturit

Lämpöanturit, nokka-akselin asentoanturi, kampiakselin asentoanturi, Lambda-anturi, Nox-anturi, öljynpaineen anturi, öljymäärän anturi, imusarjan paineanturi, kaasupolkimen asentotunnistin, ahtopaineen anturi, pakokaasujen paineanturi. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Polttoainejärjestelmä

Imusarja, ilmamassamittari, polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, polttoainesäiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkotelo, polttoaineen lämmitysvastus, lisäalipainepumppu, ruiskutuspumppu ja pakokaasujen kierrätysventtiili (EGR). Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ohjaus

Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, sähköinen ohjaustehostin, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, rattiakseli, ohjausvaihde, ohjauspyörän säätömekanismi, rattilukko. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Varustelu (asunto-osa)
  • Lämminvesijärjestelmä: lämminvesivaraaja, termostaatti, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.
  • WC/jätevesijärjestelmä: moottori, pumppu, solenoidi, huuhtelukokoonpano.
  • Puhdasvesijärjestelmä: vesipumppu, vesisäiliö, vesihana.
  • Ilmastointi: kompressori, termostaatti, puhallin-/tuuletinmoottori, käyttöpaneeli.
  • Liesi ja uuni: termostaatti, vastus, käyttöpaneeli.
  • Lämmitysjärjestelmä: poltin, poltinkokoonpano, sytytin, termostaatti, puhallinmoottori, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.

Eristeet, tiivisteet, letkut ja putket vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turvalaitteet

Turvatyynyt, törmäystunnistimet, turvatyynyn johdot (ei liittimet/hapettuminen), ohjauspylvään kosketinrulla.

 

matkailuautoja rivissä
Näin ostat käytetyn matkailuajoneuvon

Jos olet aina unelmoinut karavaanimatkailusta, mutta uuden matkailuajoneuvon ostaminen tuntuu liian isolta askeleelta, käytetyn...

matkailuajoneuvon ostaminen
Näin valitset itsellesi sopivan matkailuajoneuvon

Tuleeko ajoneuvo ympärivuotiseen käyttöön harrastusten parissa vai kenties kesämatkailuun Suomessa tai ulkomailla? Oletko lähdössä...

miksi matkailuauto
Miksi matkailuajoneuvo?

Aktiivisen elämäntavan yleistyttyä matkailuajoneuvoista on tullut Suomessa varteenotettava liikkumis- ja harrastusmuoto. Yhä useampi suomalainen...

näin valitset matkailuajoneuvon
Mökki vai matkailuajoneuvo?

Yhä useampi suomalainen vaihtaa mökin matkailuautoon. Vuonna 2016 matkailuautojen myynti Suomessa kasvoi melkeinpä 18...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen