Rinta-Joupin Autoliike - Automyynti - Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva - Rinta-Jouppi Caravan Turva -matkailuautoille

Rinta-Jouppi Caravan Turva -matkailuautoille

LMC Hero

Käytetyn matkailuauton ostajalle ajoneuvon toimivuus on vähintään yhtä tärkeä kuin henkilöauton ostajalle. Omaan menopeliin pitää voida luottaa, jotta voi lähteä pitkällekin matkalle huoletta. Siksi tarjoamme käytetyn matkailuauton ostajalle mahdollisuuden tehdä kaupan yhteydessä Rinta-Jouppi Caravan Turva -sopimuksen, joka tarjoaa turvaa ensimmäiseksi vuodeksi tai ensimmäisten 20 000 kilometrin matkalle. Caravan Turva korvaa kattavasti mahdolliset korjaustarpeet, ilman minkäänlaista omavastuuta.

Tarjoamme mahdollisuuden vaihtoautoturvaan, koska ymmärrämme, että käytetyn matkailuauton osto voi epäilyttää. Et tunne auton aiempia omistajia ja taustallasi voi olla ikäviä kokemuksia aiemmista käytetyn auton kaupoista. Kun meille tulee uusi matkailuauto, laitamme sen myyntikuntoon ja teemme tarvittavat korjaukset, jotta uskallamme ottaa vastuun sen myynnistä eteenpäin. Haluamme, että myös vaihtomatkailuajoneuvon ostaminen voi olla sinulle mahdollisimman turvallinen sijoitus.

Caravan Turva on mahdollista ostaa kaupan yhteydessä matkailuautoon, joka on enintään 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 200 000 kilometriä, hintaan 590 euroa vuodessa.

Mitä Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuautoille -sopimus sisältää?

Caravan Turva-sopimuksella saat ostamallesi käytetylle matkailuautolle joko vuoden tai 20 000 kilometrin kuntoturvan, joka kattaa laajasti muun muassa moottorin, vaihteiston ja voimansiirron osat. Se tarkoittaa, että sopimus on voimassa, kunnes toinen ehdoista täyttyy, joko aika tai ajokilometrit. Caravan Turva-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään matkailuautoosi ilman, että joudut maksamaan minkäänlaista omavastuuosuutta. Riittää, että ilmoitat huollossa, että matkailuautossasi on voimassa Caravan Turva-sopimus. Myönnämme Caravan Turva matkailuauto -sopimuksen enintään 10 vuotta vanhoille ja enintään 200 000 kilometriä ajetuille matkailuautoille.

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuauto -sopimus kattaa seuraavat osat:

Moottori

Seuraavat moottorin sisäll ä olevat voidellut osat: Nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu,työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakopään hihna/ketju, rattaat ja kiristin (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet). pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja, kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkansi sisältyvät vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin edellä mainitun sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli),kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisäll ä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo,vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakselit, ristinivelet.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet.

Ilmastointi

Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, kuivain, kompressorin katkaisukytkin, paineanturi. Ilmastoinninputket/letkut, jäähdytysaine, eristeet ja tiivisteet sisältyvät Sopimukseen vain siinä tapauksessa, että niiden uusinta ontarpeen jonkin edellä mainitun ilmastoinnin osan rikkoutumisen takia.

Jarrut

Pääsylinteri, alipaineen tehostin, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja niiden kiinnikkeet, hydraulinen jaelektroninen ohjausyksikkö, jarrutehostin, pyörien nopeusanturit, hydraulinen pumppu/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili.

Jäähdytysjärjestelmä

Vesipumppu, jäähdyttimen kenno ja sen puhallinmoottori, matkustamon lämmityslaitteen kenno ja sen puhallinmoottori,termostaatti, jäähdytysnesteen lämpötila-anturi.

Sähkötekniikka

Laturi, käynnistysmoottori, sytytyspuola, moottorin ohjainlaite, moottorin ohjainlaitteen johtosarja, vaihteiston ulkoinen ja sisäinen ohjainlaite, voimansiirron ohjainlaite, virtalukko, ajonestolaite, mittaristo, mittariston taustavalokytkin, jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin, ajovalojen kytkin, peilien kytkin, sähkötoimisen peilin säätömoottori, sähkötoimisten peilien ja -lasien kytkimet, suuntavilkun kytkin, tuulilasipyyhkijän/pesimen kytkin, tuulilasin pesimen moottori (ei ajovalopesuri), tuulilasin ja takalasin pyyhkimen moottori.

Anturit (moottorinohjaus)

Lämpöanturit, nokka-akselin asentoanturi, kampiakselin asentoanturi, lambda-anturi, Nox-anturi, öljynpaineen anturi,öljymäärän anturi, imusarjan paineanturi, kaasupolkimen asentoanturi, ahtopaineen anturi, pakokaasujen paineanturi.

E-hybrid/sähkö

Sähköinen ajomoottori, sähköisen ajomoottorin ohjainlaite, sähköisen ajomoottorin nopeudensäädin, ilmalämpöpumpun kompressori.

Polttoainejärjestelmä

Imusarja, ilmamassamittari, polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, polttoainesäiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkotelo, polttoaineen lämmitysvastus, lisäalipainepumppu, ruiskutuspumppu,pakokaasujen kierrätysventtiili (EGR).

Ohjaus

Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisäll ä olevat voidellut osat, sähköinen ohjaustehostin,ohjaustehostimen letkut ja liitännät, rattiakseli, ohjausvaihde/hammastanko, ohjauspyörän säätömekanismi, rattilukko.

Varustelu (vain tehdasasennetut)

Audiokomponentit (ei kaiuttimet/integroitu GPS-järjestelmä), radioantenni, avattavan katon moottori ja kytkimet, kattoluukun moottori ja kytkimet (ei kattoikkunan kiskot ja verhot), vakionopeudensäätimen kytkimet ja tutka, alustan korkeudensäädön anturit, rajoitinventtiilit ja kompressori, sähkösäätöisen istuimen moottori, -voimansiirto ja –säätökytkimet, takaluukun avauskatkaisija, takaluukun lukko ja takaluukun kannen nostomoottori, lasinnostimen mekanismi ja moottori ilmastointilaitteen ja lämmityksen kojelaudan säätöpaneeli.

Turvalaitteet

Turvatyynyt, törmäystunnistimet, turvatyynyjen johdot (ei liittimet/hapettuminen), ohjauspyörän kosketinrulla.

Varustelu (asunto-osa)
  • Lämminvesivaraaja: Termostaatti, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.
  • WC-/jätevesijärjestelmä: moottori, pumppu, solenoidi, huuhtelukokoonpano
  • Puhdasvesijärjestelmä: Vesipumppu, vesisäili ö, vesihana
  • Ilmastointi: Kompressori, termostaatti, puhallin-/tuuletinmoottori, käyttöpaneeli
  • Liesi ja uuni: Termostaatti, vastus, käyttöpaneeli
  • Lämmitysjärjestelmä: Poltin, poltinkokoonpano, termostaatti, puhallinmoottori, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.
Kaikissa osakokonaisuuksissa:

Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon on tarpeen vaihtaa edellä mainittuja osia.

 

 

Yleisimpiä asioita, joita mikään Rinta-Joupin Vaihtoautoturva ei kata: Määräaikaishuollot, ohjelmapäivitykset ja säädöt, ulkoisista tekijöistä aiheutuneet vauriot (esim. isku, törmäys, hankautuminen, jäätyminen, hapettuminen), jouset ja iskunvaimentimet, pyöränlaakerit, tukivarret, johtosarjat, eristeet ja tiivisteet, kumipuslat, avaimet, akut.

 

matkailuautoja rivissä
Näin ostat käytetyn matkailuajoneuvon

Jos olet aina unelmoinut karavaanimatkailusta, mutta uuden matkailuajoneuvon ostaminen tuntuu liian isolta askeleelta, käytetyn...

matkailuajoneuvon ostaminen
Näin valitset itsellesi sopivan matkailuajoneuvon

Tuleeko ajoneuvo ympärivuotiseen käyttöön harrastusten parissa vai kenties kesämatkailuun Suomessa tai ulkomailla? Oletko lähdössä...

miksi matkailuauto
Miksi matkailuajoneuvo?

Aktiivisen elämäntavan yleistyttyä matkailuajoneuvoista on tullut Suomessa varteenotettava liikkumis- ja harrastusmuoto. Yhä useampi suomalainen...

näin valitset matkailuajoneuvon
Mökki vai matkailuajoneuvo?

Yhä useampi suomalainen vaihtaa mökin matkailuautoon. Vuonna 2016 matkailuautojen myynti Suomessa kasvoi melkeinpä 18...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu