Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Harley-Davidson on suomalaisten ikisuosikki – onko luvassa kaikkien aikojen moottoripyöräkausi?

Harley-Davidson oli Rinta-Joupin Autoliikkeen viime vuoden myydyin moottoripyörämerkki ja yritys jatkoi jo kolmatta vuotta peräkkäin suurimpana käytettyjen moottoripyörien myyjänä.

Aluemyyntipäällikkö Jere Issakainen-moottoripyörät-MP-messut
Rinta-Joupin Autoliikkeen aluemyyntipäällikkö Jere Issakainen odottaa menestyksekästä moottoripyöräkautta.

Suomalaisten moottoripyöräilijöiden valinta on Harley-Davidson. Yhdysvaltalaismerkki oli Rinta-Joupin Autoliikkeen viime vuoden ylivoimaisesti myydyin moottoripyörämerkki ja kasvatti ennestään suosiotaan edellisvuodesta. Harley-Davidsonin malleista suosituimpia olivat viime vuonna ikoninen Softail ja erityisesti matka-ajoon soveltuva Touring.

Rinta-Joupin Autoliikkeen aluemyyntipäällikkö Jere Issakainen uskoo, että yksi syy Harley-Davidsonin suosioon on sen monipuolisuus.

– Harley-Davidsonin mallit sopivat usealle vakiona, mutta antavat paljon mahdollisuuksia kustomointiin ja moni löytääkin tästä syystä itselle persoonallisen pyörän joko valmiiksi rakennettuna tai omaksi projektiksi. Arvo on myös säilynyt lähtökohtaisesti hieman paremmin, kuin useassa muussa merkissä. Olemme lisäksi pystyneet tarjoamaan asiakkaille erittäin laajan ja kiinnostavan Harley-Davidson-valikoiman sekä asiantuntevaa asiakaspalvelua, Issakainen summaa.

Yamaha ja Honda kamppailevat Harley-Davidsonin vanavedessä tiukasti suosituimpien merkkien kakkossijasta. Viime vuonna Yamaha syrjäytti Hondan toiseksi suosituimpana moottoripyörämerkkinä. Myydyimpien merkkien listalta löytyvät myös BMW, Suzuki, Kawasaki, KTM ja Triumph.

MP-messut loivat lupausta kaikkien aikojen kaudesta

Rinta-Joupin Autoliike osallistui helmikuussa järjestettyihin MP-messuihin, jotka olivat todellinen jättimenestys: moottoripyörien myynti nousi lähes 70 prosenttia viime vuoden messuihin verrattuna. Yleisestä taloustilanteesta huolimatta alkuvuosi saattaakin povata kaikkien aikojen moottoripyöräkautta.

Tulevaan myyntikauteen valmistautuminen edellyttää myös moottoripyörävarastojen täydennystä. Rinta-Joupin Autoliikkeessä on tälläkin hetkellä laaja valikoima Harley-Davidsonin moottoripyöriä, joista jokaiselle löytyy taatusti mieluinen matkakumppani. Sen sijaan kaikkia muita suosituimpia merkkejä ostetaan tällä hetkellä kuumeisesti myyntirivistöön lisää.

– Paljon kalustoa tarvittaisiin lisää ennen kevättä, jotta pystymme tarjoaman mahdollisimman laajan valikoiman asiakkaille myös tänä vuonna, toteaa Issakainen.

Rinta-Joupin Autoliikkeelle voi tarjota omaa moottoripyöräänsä, ja moottoripyöriä otetaan vastaan myös vaihdossa. Moottoripyörän myynti liikkeeseen on vaivatonta ja kaikki paperityöt hoidetaan asiakkaan puolesta valmiiksi. Moottoripyörä voidaan jopa tarvittaessa noutaa asiakkaan kotipihasta.

Suomen suurin moottoripyörien myyjä jo kolmatta vuotta

Rinta-Joupin Autoliike on jo kolmatta vuotta peräkkäin Suomen suurin käytettyjen moottoripyörien myyjä. Valikoimista löytyy runsaasti eri merkkien moottoripyöriä ja varastoa täydennetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

– Tarkoitus olisi tänäkin vuonna olla suurin käytettyjen moottoripyörien myyjä, vaikka kilpailu on toki kiristynyt siltäkin osin, Issakainen suunnittelee.

Moottoripyöriin voi tulla tutustumaan paikan päälle liikkeeseen, ja koko tarjontaan pääsee kätevimmin tutustumaan Rinta-Joupin Autoliikkeen kotisivuilla. Mieluinen moottoripyörä voidaan toimittaa asiakasta lähimpään myymälään.

MP messut 2023-moottoripyorat-kuvaaja joonas korpela

Myy moottoripyöräsi meille!

Onko moottoripyöräsi jäänyt tarpeettomaksi ja haluaisit muuttaa sen rahaksi? Moottoripyörän myynti meille on helppoa ja nopeaa. Ostamme jatkuvasti alle 30 000 km ajettuja moottoripyöriä, jotka ovat vuosimallia 2012 tai sitä uudempia.