Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Kia palkitsi Oulun toimipisteen menestyksekkäästä työstä merkin eteen

Automerkki Kia myönsi Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun toimipisteelle Movement That Inspires -palkinnon. Kia jakaa palkinnon vuosittain parhaiten onnistuneille jälleenmyyjille. Oulun toimipiste oli yksi kolmesta palkitusta Suomen Kia-jälleenmyyjästä.

Kia Movement That Inspires Valtteri Laakko

Oulun toimipiste on saavuttanut lyhyessä ajassa Kia-merkin markkinaosuutta alueellaan, sillä merkin edustus tuli Ouluun vasta vuonna 2020. Kia myönsi palkinnon Oulun alueen haltuunotosta ja panostuksesta Kia myyntiin sekä suuren asiakasmäärän tuomisesta mukaan Kia-maailmaan.

Oulun toimipisteen myyntipäällikkö Valtteri Laakko toteaa, ettei Kian suhteen ole ”vedetty kania hatusta”, vaan tehty aktiivisesti töitä.

− Olemme kiinnostuneita merkistä ja merkin ympärille on tehty laajasti paljon panostuksia. Olemme tehneet aggressiivisesti myyntitavoitteita ja saaneet rekryttyä hyvät kaverit merkin pariin. Kampanjointi on ollut myös tärkeässä osassa. Lisäksi olemme huolehtineet siitä, että meillä on laaja mallisto heti toimitukseen.

Rinta-Joupin Autoliikkeen 27 toimipisteistä kahdeksalla on Kia-merkin edustus: Jyväskylä, Keuruu, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Vaasa ja Ylivieska ja lähes kaikista löytyy myös merkkihuolto. Yhteensä valikoimista löytyy tällä hetkellä yli 400 Kiaa. 

Kia Movement That Inspires Valtteri Laakko | Rinta-Joupin Autoliike
Oulun toimipisteen myyntipäällikkö Valtteri Laakko (oik.) vastaanottamassa palkintoa.