Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Kia Niro on Vuoden Auto Suomessa 2023

Testimenestystä paljon kerännyt täysin uusi Kia Niro on nyt myös Vuoden Auto Suomessa 2023!

Kia-myyjä Staffan Vaasan myymälästä toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan uuteen Kia Niroon.

Auto- ja lii­ken­ne­toi­mit­ta­jat ry va­lit­see vuo­sit­tain tär­keim­män Suo­men mark­ki­noil­le tul­leen au­to­uu­tuu­den. Tär­kein yk­sit­täi­nen kri­tee­ri on au­ton tar­joa­ma vas­ti­ne ra­hal­le, mut­ta tuo­ma­ris­to ar­vioi myös au­ton tek­nis­tä edis­tyk­sel­li­syyt­tä, tur­val­li­suut­ta sekä ajet­ta­vuut­ta. Vuo­den Auto Suo­mes­sa -pal­kin­to on jaet­tu yh­dis­tyk­sen toi­mes­ta vuo­des­ta 2014 läh­tien. Tuomaristo koostuu auto- ja lii­ken­ne­toi­mit­ta­jis­ta.

Voitosta käytiin kilpailu kuuden finalistin kesken

Tittelistä olivat kilpailemassa Kia Niro, Mercedes-Benz EQE, Opel Astra, Renault Megane E-Tech Electric, Skoda Fabia ja Volkswagen ID.Buzz. Tuo­ma­ris­to ää­nes­ti Vuo­den Auto Suo­mes­sa 2023 -kil­pai­lun voit­toon uu­den Kia Ni­ron. Ti­loil­taan kas­va­nut toi­sen su­ku­pol­ven Niro jat­kaa edel­tä­jän aloit­ta­mal­la vah­vas­ti säh­köis­te­tyl­lä tiel­lä ja voi­ma­lin­ja va­li­koi­mas­ta löy­tyy vain säh­köis­tet­ty­jä vaih­toeh­to­ja – Niro on tar­jol­la täys­hy­bri­di­nä, la­dat­ta­van hy­bri­di­nä ja täys­säh­kö­mal­li­na.

Kia Niro täyshybridi on kerännyt kiitosta taloudellisuudestaan, ladattava hybridi mahdollistaa entistä enemmän sähköisiä kilometrejä, ja täysin sähköinen Niro EV kykenee jopa 460 kilometrin toimintamatkaan yhdellä latauksella. Käytettävyyden viimeistelevät suuret sisätilat sekä monipuoliset nykyaikaiset teknologiat.

Kia Ni­ron hin­nat al­ka­vat hy­bri­di­ver­sion 31 921 eu­ros­ta, la­dat­ta­van hy­bri­din hin­nat al­ka­vat 38 277 eu­ros­ta ja täys­säh­kö­ver­sion hin­nat al­ka­vat 45 882 eu­ros­ta.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Niroon Kia-myymälään. Yhteystiedot löydät alla olevasta linkistä.