Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rinta-Joupin Autoliike nousi suurimmaksi käytettyjen moottoripyörien myyjäksi tänä vuonna

Rinta-Joupin Autoliike on myynyt käytettyjä moottoripyöriä eniten kaikista yrityksistä Suomessa tänä vuonna, kertoo Netwheelsin uusin raportti. Yhteensä moottoripyöriä on reilun puolen vuoden aikana myyty yli 600 kappaletta. 

Suosituimpia merkkejä ovat olleet Suzuki, Honda, Yamaha, Harley-Davidson, BMW ja Kawasaki.

– Myytyjen moottoripyörien hinnat ovat vaihdelleet 790 eurosta 46 900 euroon asti. Asiakkaiden ostosten keskiarvo on ollut noin 10 000 euroa, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen automyynnin johtaja Jukka Myntti.

Moottoripyörien myynti lähes viisinkertaistunut tänä vuonna

Koko Suomessa käytettyjen moottoripyörien myynti on kasvanut tänä vuonna Netwheelsin mukaan 4 prosenttia, kun verrataan tammi-heinäkuuta samaan ajanjaksoon viime vuonna.

Rinta-Joupin Autoliike on panostanut tänä vuonna moottoripyörien ostoon ja myyntiin voimakkaasti, ja yrityksen myynti on samalla ajanjaksolla kasvanut 349,6 prosenttia viime vuoden tammi-heinäkuun myyntiin verrattuna.

– Kasvu on ollut kovaa ja kiitämme asiakkaitamme siitä. Kiitos kuuluu myös ammattitaitoisille myyjillemme, jotka ratkaisevat asiakkaiden tarpeet myös moottoripyörien osalta, Myntti kiittää.

pratkavalikoima_vantaa_airport

26 myymälän lisäksi moottoripyöriä on myyty paljon suoraan rinta-jouppi.comissa chat-myynnin kautta ympäri Suomen.

– Moottoripyörä hankitaan usein sen tuoman fiiliksen vuoksi. Halutaan nauttia ajamisen ilosta raittiissa ilmassa, Myntti kertoo.

Moottoripyörien kaupasta suurin osa tehdään yksityishenkilöiden välillä.

– Yksityishenkilöltä ostamisesta meidät erottaa se, että meidän kautta asiakas saa helpon ja edullisen rahoituksen oston yhteydessä sekä hän voi ostaa moottoripyörän turvallisesti Rinta-Jouppi Moottoripyöräturvan kera. Sillä ostaja varmistaa turvalliset kilometrit oston jälkeen. Asiakasta helpottaa sekin, että meille voi tarjota vaihdossa mitä tahansa ajoneuvoa, yhtä tai useampaa, Myntti kuvaa.

Moottoripyörävalikoimaa kasvatetaan ostoilla

Suomalaiset ovat keskittyneet matkustamaan koronan vuoksi kotimaassa ja matkoille halutaan erityyppisiä ajoneuvoja. Varsinkin kesä on moottoripyörien ja matkailuautojen sesonkiaikaa. Tälläkin hetkellä Rinta-Joupin Autoliikkeen valikoimasta löytyy yli 160 moottoripyörää, joihin lukeutuu muun muassa matka-, katu- ja custom-pyöriä. Tarjontaa kasvatetaan ostamalla lisää käytettyjä moottoripyöriä varastoon.

– Ihmisten tarpeet vaihtelevat, ja tilanteen muuttuessa ajoneuvosta pääsee myös eroon meidän kauttamme. Moottoripyöriä on otettu Rinta-Joupin Autoliikkeessä vaihdossa vastaan aina, ja meille voi tarjota myös suoraan ostettavaksi hyväkuntoisia ja vähän ajettuja moottoripyöriä. Kaupanteko on helppoa, sillä lunastamme loppuvelan tarvittaessa, vinkkaa ostojohtaja Pietro Jääskeläinen.