Rinta-Joupin Autoliike - Ajankohtaiset - Ajankohtaista - Autoklinikka ja Rinta-Joupin Autoliike yhteistyöhön

Autoklinikka ja Rinta-Joupin Autoliike yhteistyöhön

|

Autovahinkoalan johtavana toimijana tunnettu Autoklinikka aloittaa yhteistyön Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa. Autoklinikka-ketju vastaa jatkossa Rinta-Joupin Autoliikkeen korikorjauspalveluista Oulussa, Rovaniemellä ja Mikkelissä.

Autoklinikka ja Rinta-Joupin Autoliike ovat sopineet uudesta yhteistyöstä, jonka myötä Rinta-Joupin Autoliikkeen vahinkokorjaustoiminta siirtyy Autoklinikalle Oulussa, Rovaniemellä ja Mikkelissä 1. helmikuuta 2021 alkaen. Toiminta jatkuu kullakin paikkakunnalla Rinta-Joupin Autoliikkeen omissa tiloissa, eli asiakkaat löytävät palvelut edelleen totutuista sijainneista.

– Autoklinikka on viime vuosien aikana rakentanut vahvaa valtakunnallista palveluverkostoa, joka muodostuu sekä omista korjaamoista että Autoklinikka-yrittäjistä. Toimintamme kulmakivinä ovat asiakastyytyväisyys ja korkea korjaustyön laatu. Tämä työ kantaa nyt hedelmää, kun Rinta-Joupin Autoliike luottaa käsiimme vahinkokorjaustoimintansa kolmella tärkeällä paikkakunnalla, Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskala kertoo.

Rinta-Joupin Autoliikkeen vahinkokorjaushenkilöstö siirtyy näissä pisteissä vanhoina työntekijöinä Autoklinikan palvelukseen. Muu huoltotoiminta jatkaa kyseisissä toimipisteissä ennallaan.

– Tämä yhteistyö on meille luontainen askel kohti merkkiliikeyhteistyötä ja olemme iloisia, että Rinta-Joupin Autoliike Suomen tunnetuimpana autoalan toimijana on valinnut meidät kumppanikseen. Olen vakuuttunut, että yhteistyö tuo hyötyä erityisesti yhteisille asiakkaillemme, Puskala lisää.

– Rinta-Joupin Autoliikkeen korikorjaustoiminta on ollut pienimuotoista Oulussa, Mikkelissä ja Rovaniemellä. Keskitymme jatkossa omalta osaltamme näillä paikkakunnilla omaan osaamisalueeseemme, autojen myyntiin, huoltoon sekä korjaamiseen. Yhteistyön myötä asiakkaat saavat kuitenkin edelleen samasta paikasta kaikki palvelut Autoklinikan toimiessa meidän tiloissamme vahinkokorjaamopalvelujen tuottajana, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen toimitusjohtaja Sami Kankaanpää.

Lisätietoja:

Patrik Puskala, Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: 050 594 4085, sähköposti: patrik.puskala@autoklinikka.fi

www.autoklinikka.fi

Sami Kankaanpää, Rinta-Joupin Autoliike
Puh: 044 599 4247, sähköposti: sami.kankaanpaa@rinta-jouppi.com

www.rinta-jouppi.com

Autoklinikka-yhtiöt on autojen pelti-, kolari- ja tuulilasivaurioiden korjaamiseen erikoistunut, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä monimerkkikorjaamoketju. Vuonna 1992 perustettu Autoklinikka palvelee asiakkaitaan jo yli 40 pisteessä. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 50 MEUR ja se työllistää yli 350 alansa ammattilaista. Vuosittain Autoklinikoilla korjataan lähes 40 000 kolhittua tai kolaroitua autoa. Autoklinikka on myös Tesla-sähköautojen auktorisoitu vahinkokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan kasvustrategian tavoitteena on tarjota alan parasta vahinkokorjauspalvelua sekä toimia autokorjaamoalan suunnannäyttäjänä. Autoklinikka on osa pohjoismaista Werksta-konsernia.

Rinta-Joupin Autoliike on Suomen johtava autokauppaketju, joka on tehnyt rehtiä autokauppaa jo vuodesta 1953 lähtien. Meillä on 25 toimipistettä Helsingistä Rovaniemelle ja kaikkiin valikoimamme yli 4 000 ajoneuvoon voi tutustua rinta-jouppi.com:ssa, missä ja milloin vain. Edustamme 12 henkilö- ja pakettiautomerkkiä sekä 7 matkailuajoneuvomerkkiä. Myymme yli 27 000 ajoneuvoa vuodessa ja ammattitaitoinen huoltoverkostomme palvelee asiakkaita 11 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on yli 400 miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme lähes 600 henkilöä.

Lue myös nämä

ŠKODA ENYAQ iV on Vuoden sähköauto 2021

Škoda ENYAQ iV 80:ssä on 530 km:n WLTP-toimintamatka ja...

Rinta-Joupin Autoliike on Vuoden matkailuajoneuvokauppias 2021

Rinta-Joupin Autoliike on valittu Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi osoituksena ansiokkaasta matkailuautoilun...

Kia oli lokakuun myydyin automerkki Oulussa!

Kia on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Kia...

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Dieselautojen ympäristöystävällisyys on herättänyt viime vuosina paljon keskustelua. Erityisesti...

Rinta-Joupin Autoliikkeen Turun toimipiste on palvellut asiakkaita jo 20 vuotta

Rinta-Joupin Autoliike osti AutoCenter Stockmannin Turun toimipisteen 20 vuotta...

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike avaa uuden myymälän Kuopioon

Koko kansan autokauppa palvelee suomalaisia paikallisesti jatkossa myös Pohjois-Savossa....

Turun toimipisteeseen avattu Suomen tehokkain kaikenmerkkisten sähköautojen suurteholatausasema

Pääset nyt lataamaan sähköautosi Turussa helposti ja nopeasti uudella...

Rinta-Joupin Autoliike nousi suurimmaksi käytettyjen moottoripyörien myyjäksi tänä vuonna – myytyjen moottoripyörien keskihinta noin 10 000 euroa

Suosituimpia merkkejä ovat olleet Suzuki, Honda, Yamaha, Harley-Davidson, BMW...

BMW-uutuusmallit piipahtivat Punaisen Piipun Kievarilla

Kymmenet Punaisen Piipun Kievarille pysähtyneet matkailijat kiinnostuivat uusista BMW-malleista,...

Savonlinnan esteratsastuskilpailussa Kia Rio autosarjan voittajalle

OperaGames-esteratsastuskilpailut keräsivät viikonloppuna 9.–11.7. kisaväen Savonlinnaan, Vuohimäen Ratsastuskeskukseen. Tapahtumassa...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen