Rinta-Joupin Autoliike - Artikkelit - Kaasuauto on ympäristöystävällinen valinta

Kaasuauto on ympäristöystävällinen valinta

Kun ekologisuus ja ekonomisuus yhdistyvät, valinta on kaasuauto

Puhtaammat liikkumisen ratkaisut ovat edellytys ympäristöhaasteiden ratkaisemiselle. Liikenne tuottaa noin viidenneksen maailman kasvihuonekaasupäästöistä, jotka ovat merkittävin syy ihmisen aiheuttamalle ilmaston lämpenemiselle. Kaasuauto on askel kohti tulevaisuutta!

Tehokas tapa vähentää liikenteen päästöjä sekä säästää autoilun aiheuttamissa kustannuksissa, on valita kulkuneuvoksi kaasuauto. Lisäksi kaasuautot säilyttävät jälleenmyyntiarvonsa erinomaisesti.

Hinta ei ole este!

Tiesitkö, että kaasuauton hankintahinta ei myöskään eroa merkittävästi vastaavan bensiini- tai dieselkäyttöisen auton hinnasta. Lisäksi maakaasu on markkinoiden edullisin polttoaine.

Monet kaasuautoilijoista kertovat, kuinka kaasuauton myötä autoilu on muuttunut miellyttävämmäksi, kun tietää autoilun olevan kestävämpi ympäristölle!

Ei huolta kaasutankkausasemista

Tiesithän, että kaasuautoissa on kaasutankin lisäksi myös normaali bensiinitankki. Vaikka Suomessa onkin jo useita kymmeniä kaasutankkausasemia, voi autoilija tulla tilanteeseen, jossa sitä ei ole saatavilla. Tällöin voit huoletta tankata bensiiniä ja jatkaa matkaa. Liikennekäyttöön tarkoitettu bio- ja maakaasu ovat samaa kemiallista ainetta, eli metaania. Voit siis lisäksi vaihdella kaasusta toiseen juuri silloin kuin haluat.

Katso myynnissä olevat kaasuautot.

Kysy lisää myyjiltämme.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu