Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Huoltosopimus

Huoltosopimus

kaikkien merkkien huolto

Huolto- tai huolenpitosopimus on huoleton tapa järjestää uuden auton huollot ja jakaa huoltokustannukset tasaisesti pidemmälle ajalle.

Normaalisti autonvalmistajan huoltosopimus kattaa osat ja huoltotyön merkkihuollossa. Me Rinta-Joupilla kerromme sinulle oman merkkisi tarjoamien huoltosopimusten sisällöstä, ja voimme yhdessä räätälöidä parhaiten tarpeisiisi sopivan sopimuksen. Kaikilla edustamillamme automerkeillä on tarjolla ainakin perustason huoltosopimus, joka yleensä kattaa auton takuuaikaiset määräaikaishuollot siinä autoliikkeessä, josta auto on ostettu. Sopimuksessa määritellään huoltojen ajankohdat ajan tai kilometrien mukaan.

Moni automerkki tarjoaa myös laajennettua huoltosopimusta. Laajennettu huoltosopimus voi sisältää esimerkiksi auton huollattamisen minkä tahansa paikkakunnan merkkihuollossa ja lisäpalveluita. Esimerkiksi Toyotan laajennettu huoltosopimus+ voi kattaa sijaisautopalvelun huollon ajaksi, renkaidenvaihdon ja rengashotellin ja vaikkapa ilmastointihuollon.

Varaa huolto

Huoltokulut tulee maksettua huomaamatta

Yleensä huoltosopimuksen eriä maksetaan samalla kuin auton osamaksueriä, joten huoltokustannukset jakaantuvat tasaisesti, eivätkä pääse yllättämään. Kun on määräaikaishuollon aika, sinun tarvitsee vain tuoda auto huoltoon ja hakea pois, kulkematta kassan kautta – autoliikkeen tietokoneelta löytyy valmiina tieto huoltosopimuksen voimassaolosta.  Huoltosopimus päättyy normaalisti takuuajan jälkeen, mutta jotkut autovalmistajat voivat tarjoavat sopimukselle myös jatkoa.

Rinta-Joupin oma ”huoltosopimus”

Rinta-Joupin Autoliikkeissä on välillä uusien autojen ostajille kampanjoita, joissa kauppahintaan voi kuulua tietty määrä huoltokertoja tai tietyn ajan huollot. Voit luottaa siihen, että kerromme sinulle autokauppoja tehdessämme aina kaikista hyödyllisistä kampanjoista. Yhtenä vaihtoehtona on, että ostat meiltä uuden auto Rinta-Jouppi Reilu-sopimuksella, johon voit halutessasi sisällyttää haluamasi huollot.

Rinta-Jouppi Reilu

kaikkien merkkien huolto
Automaattivaihteiston huuhtelu

Onko vaihdelaatikon kanssa ongelmia? Vaihtaako automaatti huonosti tai nykivästi, tai kuuluuko vaihtaessa epämääräisiä ääniä?...

Ilmastointi ilmastointihuolto perhe | Rinta-Joupin Autoliike
Ilmastoinnista kannattaa pitää huolta

Ilmastointi tekee autolla ajamisen mukavaksi kovallakin helteellä. Auton ilmastointijärjestelmä on syytä huoltaa säännöllisesti, jotta...

jakohihnan vaihtoväli
Jakohihnan vaihtoväli

Jakohihnan vaihtoväli on merkkikohtainen ja riippuu moottorista. Oman auton jakohihnan vaihtoväli kannattaa aina tarkistaa...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu