Jeep logo

merkkihuolto

Onko Jeep valintasi? Rinta-Joupin Jeep-huollossa huolehdimme, että autosi pysyy parhaassa ajokunnossa. Sinä voit ajaa rauhassa ja ilman huolia.

jeep-automyynti

Jeep-merkkihuolto Oulussa

Huollata Jeep-autosi tasaisin väliajoin. Jeep-merkkihuollossa voit olla varma, että autosi huoltaa viimeisimmän koulutuksen saanut asentaja Jeepin huolto-ohjeiden mukaan. Jeep-merkkihuollon löydät Oulusta.

Rinta-Joupin Jeep-huolto takaa auton toimivuuden

Jeep suosittelee tiettyjä huoltotoimenpiteitä ja tarkistuksia tehtäväksi säännöllisin väliajoin. Tarkista oman ajoneuvoosi liittyvät erityiset suositukset omistajan käsikirjasta tai kysy niistä huoltomyyjiltämme. Jeep-merkkihuollossa käytetään vain alkuperäisiä Mopar-varaosia. Mopar-varaosat on suunniteltu varmistamaan luotettavuus, mukavuus ja suorituskyky. Oikeat vara-osat takaavat parhaan mahdollisen toimivuuden autollesi.

Vältä yllättävät kustannukset Jeep-huollossa

Saat aina hinta-arvion saapuessasi Jeep-merkkihuoltoon, eivätkä kustannukset pääse yllättämään. Jos autoasi huollettaessa löydetään jotain, minkä huoltamisesta ei sovittu etukäteen, kysymme sinulta aina ensin. Tarkastamme myös aina merkkihuollon yhteydessä viimeisimmät tarjoukset Jeepiltä. Lisäksi voit myös helposti jakaa huollon kustannuksia huoltorahoituksella Rinta-Joupin Autoliikkeessä.