Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Toyota-merkkihuolto

Toyota-merkkihuolto

Ajeletko Toyotalla? Rinta-Joupin Toyota-merkkihuolto tekee autosi huollot aina Toyotan antaman uusimman koulutuksen mukaisesti ja tarkalleen huolto-ohjeita noudattaen.

Näin voit olla varma, että autosi takuu sekä hybridiauton akkutakuu säilyy, ja ajaa huoletta. Toyotan merkkihuoltojen asiakkaat ovat monen vertailun perusteella Suomen tyytyväisimpiä autohuoltoasiakkaita, ja me huolehdimme siitä, että palvelumme on tämän maineen veroista. Voit varata ajan Rinta-Joupin Toyota-merkkihuoltoon Vaasaan, Tervajoelle, Poriin tai Raumalle.

Rinta-Joupin Toyota-huolto tuntee vaatimukset ja palvelee

Toyotan vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden yleisten huoltojen lisäksi merkkihuollossamme tehdään myös Toyotan hybridiautojen järjestelmätarkistukset. Toyotan myöntämä 10 vuoden tai 350 000 kilometrin hybridiakkuturva edellyttää, että auton järjestelmä testataan merkkihuollossa vuosittain. Muilla kuin merkkihuolloilla ei ole testiin tarvittavia työkaluja.

Ammattitaitoisten huoltopalvelujen lisäksi Toyotan merkkihuollot tunnetaan laajasta palveluvalikoimastaan. Toyotalla on muun muassa erityishintaiset Toyota Rent-vuokra-autopalvelut, maksuton palvelunumero ja Toyota-tiepalvelu. Rinta-Joupin Toyota-merkkihuolloissa käytössäsi on myös pikahuoltopalvelu, jonne voit tulla ilman ajanvarausta pieniä huoltotoimenpiteitä, kuten jarrupalojen vaihtoa tai hätävalojen nollaamista, palaneiden polttimoiden vaihtoja tai renkaan vaihtoja varten. Pikahuollossa nämä voidaan yleensä hoitaa saman tien. Korkeimman tason Toyota-merkkihuollot Vaasassa ja Porissa tarjoavat sinulle myös rengashotellin ja kolarikorjaamon palvelut.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinta ei pääse yllättämään

Rinta-Joupilla on Toyotan-määräaikaishuoltoihin valmiiksi hinnoitellut huoltopaketit, joten saat aina kuulla hinnan jo ennen huoltoa. Kun tulet huoltoomme takuuajan päätyttyä, saat itse päättää huollon laajuuden etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain odottamatonta, soitamme aina ensin sinulle. Toyota-rahoituksen lisäksi meillä on tarjolla myös muita joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat maksaa merkkihuollon erissä tai tasoittaa huoltokustannukset pidemmälle ajalle.

 

VARAA TOYOTA-merkkihuolto tästä

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen