autohuolto mikkeli

Ketunniementie 10, 50100 Mikkeli, puh. 020 777 2737

  • Huolto ja varaosat ma-pe 7.30-16.30
  • Kolarikorjaamo (Autoklinikka) ma-pe 8.00-16.00
  • Merkkihuolto: BMW, Honda, Kia, Mitsubishi

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin autohuoltoon. Kaipaako autosi huoltoa? Meille voit varata huoltoajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2737. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 8.00-16.00.

Kaikkien merkkien huolto

Mikkelin autohuollossa saat huollon mille tahansa automerkille. Onko sinulla esimerkiksi yli 6 vuotta vanha auto? Tutustu Rinta-Jouppi Huolto -palveluun!

BMW-merkkihuolto

Varaamalla ajan Rinta-Joupin tarjoamaan BMW-merkkihuoltoon voit olla varma, että autosi takuu säilyy ja ajaa huoletta. Rinta-Joupilla BMW-merkkihuolto sisältää määräaikaishuoltoihin valmiiksi hinnoitellut huoltopaketit, joten saat aina kuulla hinnan jo ennen huoltoa.

KIA-merkkihuolto

Jotta Kiasi takuu säilyy koko takuuajan, se on huollettava merkkihuollossa tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisillä varaosilla. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuollossa näistä vaatimuksista ei tingitä koskaan, ja edessäsi on turvallisia ajokilometrejä.

Honda-merkkihuolto

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen avulla Honda-omistaja pääsee jo pitkälle. Merkkihuoltomme palvelee sinua tästä huolimatta myös kaikissa muissa Hondan huoltoon liittyvissä asioissa ja kertoo sinulle mahdollisista takaisinkutsukampanjoista ja ilmaisista parannuksista.

Mitsubishi-merkkihuolto

Mitsubishi-huolto varmistaa, että autosi palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää arvonsa. Kaikki huollot tehdään ammattitaidolla ja alkuperäisillä Mitsubishin varaosilla. Kun huollat autosi meillä, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja voit ajaa huoletta.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamosta toimipisteessä vastaa yhteistyökumppanimme Autoklinikka.

Rengashotelli

Rengashotelli on helppo ja turvallinen tapa ratkaisu auton renkaiden kausisäilytykseen. Rengashotellissa renkaita säilytetään puolestasi oikeissa olosuhteissa ja vakuutettuna. Asennamme renkaat autoosi, kun se sinulle sopii, ja pesemme säilytykseen jäävät renkaat huolella. Ilmoitamme sinulle myös hyvissä ajoin, kun renkaat on aika uusia.

Varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.