Hyppää sisältöön

Autohuolto ja korjaamo mikkeli

Ketunniementie 10, 50100 Mikkeli, puh. 020 777 2737

Merkkihuoltojen ajanvaraukset alta:

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin autohuoltoon ja korjaamoon. Mikkelin toimipisteeltä saat huollon mille tahansa merkille, sekä lisäksi BMW:n, Hondan, Kian ja Mitsubishin merkkihuollot. Voit varata meille huoltoajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2737. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 7.30-16.30.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Ota rohkeasti meihin yhteyttä jos tarvitset apua huollon valinnassa!

Meiltä saat aina laadukasta ja ystävällistä palvelua

Kaikkien merkkien huolto

Saat huollon tai korjauksen minkä tahansa automerkin autollesi Mikkelin huollossamme. Jos sinulla on esimerkiksi yli kuuden vuoden ikäinen auto, suosittelemme tutustumaan Rinta-Jouppi Huolto -palveluun!

Meillä on vankka asiantuntemus ja laaja kokemus eri automerkkien huoltamisesta, joten voit olla varma siitä, että autosi on meillä hyvissä käsissä. Tarjoamme kaikki yleisimmät huoltotoimenpiteet, kuten esimerkiksi öljynvaihdon, jarrujärjestelmän tarkistuksen ja korjauksen, renkaiden tasapainotuksen ja vaihdon, ilmastointihuollon, tuulilasin korjauspalvelun ja paljon muuta.

Meidän käytössämme ovat nykyaikaiset ja tehokkaat huoltolaitteet, ja mekaanikkotiimimme koostuu ammattitaitoisista ja koulutetuista henkilöistä, jotka ovat erikoistuneet moniin eri automerkkeihin.

Oli kyseessä sitten huolto tai korjaus, meidän ensisijainen tavoitteemme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii täydellisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa huoltoaika jo tänään!

BMW, KIA, Honda ja Mitsubishi merkkihuollot

Jotta autosi takuu säilyy koko takuuajan, se on huollettava merkkihuollossa ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisillä varaosilla. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuollossa näistä vaatimuksista ei tingitä koskaan, ja edessäsi on turvallisia ajokilometrejä. Merkkihuollossa käytetään alkuperäisosia, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu sopimaan täydellisesti auton tiettyyn malliin ja tekevät autosta luotettavamman ja turvallisemman.

Merkkihuollossa suoritetaan myös säännölliset tarkistukset ja huoltotoimenpiteet, jotka puolestaan auttavat ehkäisemään tulevia ongelmia ja pidentämään auton käyttöikää.

Kolarikorjaamo, Rengashotelli ja varaosat

Kolarikorjaamosta Mikkelin toimipisteessä vastaa yhteistyökumppanimme Autoklinikka. Jos kolaroit autosi, ole yhteydessä meihin. Arvioimme vahingon suuruuden sekä autamme sinua tekemään ilmoituksen vakuutusyhtiölle. Kolarikorjaamomme on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on.

Auton renkaiden kausisäilytys on helppoa ja turvallista Rengashotellissa. Me huolehdimme renkaistasi puolestasi ja säilytämme niitä optimaalisissa olosuhteissa, vakuutettuina. Voit valita sopivan asennusajankohdan, ja me asennamme renkaat autollesi. Huolehdimme myös säilytykseen jäävien renkaiden huolellisesta pesusta. Lisäksi ilmoitamme sinulle ajoissa, kun on aika vaihtaa renkaat.

Meiltä löydät myös laaja valikoima varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme automerkeille. Tarjoamme takuun alaisia merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkoihin ja kattotelineisiin, mutta myös moniin muihin automerkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.

Kokemuksia Mikkelin Autohuollosta