Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Autohuolto Mikkeli

Autohuolto Mikkeli

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin autohuoltoon. Kaipaako autosi huoltoa? Meille voit varata huoltoajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2737. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 8.00-16.00.

VARAA HUOLTO

Voit jättää meille myös soittopyynnön

Mikkelin autohuollon palvelut:

Kaikkien merkkien huolto
BMW-merkkihuolto
KIA-merkkihuolto
Honda-merkkihuolto
Mitsubishi-merkkihuolto
Varaosat
Rengashotelli
Kolarikorjaamo

Kaikkien merkkien huolto

Mikkelin autohuollossa saat huollon mille tahansa automerkille. Onko sinulla esimerkiksi yli 6 vuotta vanha auto? Tutustu Rinta-Jouppi Huolto -palveluun!

Katso Rinta-Jouppi Huolto

BMW-merkkihuolto

Varaamalla ajan Rinta-Joupin tarjoamaan BMW-merkkihuoltoon voit olla varma, että autosi takuu säilyy ja ajaa huoletta. Rinta-Joupilla BMW-merkkihuolto sisältää määräaikaishuoltoihin valmiiksi hinnoitellut huoltopaketit, joten saat aina kuulla hinnan jo ennen huoltoa.

VARAA BMW-HUOLTO

KIA-merkkihuolto

Jotta Kiasi takuu säilyy koko takuuajan, se on huollettava merkkihuollossa tarkkojen ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisillä varaosilla. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuollossa näistä vaatimuksista ei tingitä koskaan, ja edessäsi on turvallisia ajokilometrejä.

VARAA KIA-HUOLTO

Honda-merkkihuolto

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen avulla Honda-omistaja pääsee jo pitkälle. Merkkihuoltomme palvelee sinua tästä huolimatta myös kaikissa muissa Hondan huoltoon liittyvissä asioissa ja kertoo sinulle mahdollisista takaisinkutsukampanjoista ja ilmaisista parannuksista.

VARAA HUOLTO

Mitsubishi-merkkihuolto

Mitsubishi-huolto varmistaa, että autosi palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää arvonsa. Kaikki huollot tehdään ammattitaidolla ja alkuperäisillä Mitsubishin varaosilla. Kun huollat autosi meillä, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja voit ajaa huoletta.

VARAA HUOLTO

Varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.

KYSY SOPIVAA VARAOSAA

Rengashotelli

Rengashotelli on helppo ja turvallinen tapa ratkaisu auton renkaiden kausisäilytykseen. Rengashotellissa renkaita säilytetään puolestasi oikeissa olosuhteissa ja vakuutettuna. Asennamme renkaat autoosi, kun se sinulle sopii, ja pesemme säilytykseen jäävät renkaat huolella. Ilmoitamme sinulle myös hyvissä ajoin, kun renkaat on aika uusia.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamosta toimipisteessä vastaa yhteistyökumppanimme Autoklinikka.

Autoklinikan vahinkokorjaamopalvelut

Kokemuksia Mikkelin autohuollosta

Sanna Pukkila BMW X1 | Rinta-Joupin Autoliike
Hyvään huoltoon kannattaa ajaa kaukaa

Kymenlaaksossa asuva Sanna Pukkila on ostanut Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteestä pari autoa ja tapaa...

BMW-merkkihuolto on pitänyt tiellä jo yhteensä yli miljoona kilometriä

Kangasniemellä asuvalla Jari Lievonen osti ensimmäisen bemarinsa vuonna 2007, nykyinen viides BMV on 700-sarjaa....

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu