Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Auton myynti liikkeeseen on helppoa, nopeaa ja turvallista: ”Ei kahta sanaa, minne myydä”

Hannu Kauremaa totesi kokemuksen kautta, että auton myynti liikkeeseen on kaikkein helpoin tapa saada auto myytyä.

Hyvinkään automyyjä Mika Ilpoinen (oik.) on Hannu Kauremaan luottomyyjä.

Klaukkalassa asuva IT-alan yrittäjä Hannu Kauremaa myi lokakuussa vanhempiensa ylimääräiseksi jääneen auton Rinta-Joupin Autoliikkeelle.

– On kaikkia palveluita, mihin voi laittaa auton tarjolle ja katsoa, mitkä autoliikkeet siihen tarttuvat. Kokeilinkin tällaista palvelua, mutta sain Rinta-Joupin Autoliikkeestä paremman tarjouksen. Ei lopulta ollut kahta sanaa, minne myydä.

Kauremaa totesi, että auton myyminen liikkeelle oli hänen kannaltaan kaikkein helpointa.

– Vaivattomuus oli isoin syy, miksen lähtenyt itse myymään. Lisäksi yksityisenä yksityiselle myymisessä on aina omat riskinsä, vaikka tarjotaankin kaikenlaisia vakuutuksia.

Luottomyyjän kanssa asiointi sujuu vaivattomasti – ”Helpompaa ei voisi olla”

Kauremaa on luottanut autoasioissa jo pidemmän aikaa Hyvinkään Rinta-Joupin Autoliikkeen automyyjään Mika Ilpoiseen. Asiakassuhde lähti liikkeelle, kun Kauremaa löysi sopivan auton Rinta-Joupin Autoliikkeen sivuilta, mutta auto sijaitsi kaukana hänen asuinpaikastaan.

– Meitä lähin toimipiste oli Hyvinkää. Mika otti meidät siellä vastaan ja sovittiin hänen kanssaan, että auto tuodaan Hyvinkäälle. Kävin koeajamassa auton ja se myös jäi meille. Koko prosessista jäi tosi hyvä fiilis. Eipä ole sen jälkeen tullut vaihtoautoja katsottuakaan oikein muualta kuin rinta-jouppi.com-sivuilta.

Kauremaa ei ole enää pysynyt laskuissa, kuinka monta autoa Rinta-Joupin Autoliikkeestä on tullut vuosien varrella perheeseen hankittua. Asiointi tutun luottomyyjän kanssa on ollut helppoa, ja autokauppoja on välillä sovittu jopa suoraan Whatsappissa viestittelemällä.

– Helpompaa ei voisi olla. Facebookiin tulee mainoksia autoista ja kun on tarpeita ollut, olen käynyt Rinta-Joupin sivuilta katsomassa valikoimaa ja laittanut Whatsappissa Mikalle viestiä. Mika on sitten tehnyt tarjouksen, johon olen monesti tarttunut.

Kauremaa tapaa nykyisin viestitellä Ilpoisen kanssa muissakin kuin autokauppaan liittyvissä asioissa.

– Mikan kanssa on vaihdeltu viestejä esimerkiksi autoharrastuksista, ja meille on muodostunut läheinen suhde työajan ulkopuolellekin.

Hyvä asiakassuhde merkitsee todella paljon myös Ilpoiselle itselleen.

– On ilo saada palvella asiakasta aina uudestaan ja uudestaan. Loppuen lopuksi niistä aina kehkeytyy ystävyyssuhdekin.

Hannu Kauremaa-asiakas
”Vaivattomuus oli isoin syy, miksen lähtenyt itse myymään”, kuvailee Hannu Kauremaa syitä, miksi myi auton suoraan liikkeelle.

Tällä hetkellä tarvetta erityisesti alle 20 000 euron autoille

Automyyjä Mika Ilpoisen sekä Rinta-Joupin Autoliikkeen ostopäällikkö Mikko Vesalan mukaan auton myyminen Rinta-Joupin Autoliikkeeseen on asiakkaan kannalta kaikkein helpoin tapa saada auto myytyä nopeasti.

– Kaikki menee aina varmuudella kerralla oikein, eikä asiakkaan tarvitse itse miettiä papereiden tekemistä, Ilpoinen muistuttaa.

Vesala muistuttaa, että auto voidaan jopa noutaa autoliikkeen toimesta kotipihasta asti.

– Teemme kaikki paperityöt asiakkaan puolesta ja tarvittaessa haemme auton kotoa. Katsomme yhdessä asiakkaan kanssa auton kunnon ja laadimme siitä asiakirjan, joka tuo turvaa molemmille osapuolille.

Vesala korostaa, että auton myyminen Rinta-Joupin Autoliikkeelle kanssa on myös ennen kaikkea turvallinen ratkaisu asiakkaan kannalta.

– Autokauppa on monille kuluttajille asunnon jälkeen elämän suurimpia rahallisia hankintoja. Luotettavuus on meillä keskiössä ja teemme sen, mitä lupaamme. Lunastamme auton mahdollisen loppuvelan ja maksamme kauppasumman asiakkaan tilille nopeasti, Vesala lisää.

Rinta-Joupin Autoliike ostaa autoja jatkuvasti kaikissa myymälöissä ympäri Suomen. Vesala kertoo, että suurin tarve on tällä hetkellä normaaleille henkilöautoille, joilla Suomi liikkuu.

– Hintaluokka näille on 5000 eurosta ylöspäin aina 20 000 euroon saakka. Toki kalliimpiakin ostetaan, mutta edellä mainituista on kaikkein kovin kysyntä juuri nyt.

Henkilöautojen lisäksi Rinta-Joupin Autoliikkeelle voi tarjota mitä tahansa muitakin ajoneuvoja, kuten pakettiautoja, matkailuautoja ja moottoripyöriä.

Mikko Vesala-ostopäällikkö
”Teemme kaikki paperityöt asiakkaan puolesta ja tarvittaessa haemme auton kotoa”, lupaa ostopäällikkö Mikko Vesala.

Näin myyt autosi meille:

  1. Ota yhteyttä lomakkeella tai soita meille.
  2. Kerro autosi perustiedot ja mittarilukema, niin saat heti kuulla hinta-arvion.
  3. Hyväksyttyäsi arvion tuo autosi lähimpään myymäläämme.
  4. Muista ottaa mukaan varmenne. Ohjeen varmenteen hakemiseen ja muihin muistettaviin asioihin löydät ajoneuvon luovutuksen muistilistasta, mutta tarvittaessa autamme henkilökohtaisesti kaikissa paperitöissä ja varmenteen kanssa.
  5. Myymälässä vahvistamme kaupan ja hoidamme kaikki paperityöt puolestasi.
  6. Hoidamme maksun autostasi heti.

Tutustu auton luovuttamisen muistilistaan tästä.

Auton myyminen liikkeelle

Jos mietit autosi myymistä, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Saat heti autostasi hinta-arvion ja hyväksyttyäsi sen riittää, että tuot auton lähimpään myymäläämme. Ei haittaa, vaikka autosta olisi vielä velkaa jäljellä – lunastamme tarvittaessa loppuvelan ja maksamme sen suoraan rahoitusyhtiölle. Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät myös kattavan vaihtoautovalikoiman.

Jos myyminen ei ole sinulle juuri nyt ajankohtaista, tai kaipaat myydyn autosi tilalle jotain sinulle sopivampaa, voit myös tutustua jatkuvasti vaihtuvaan, yli 4000 erilaisen ajoneuvon valikoimaamme. Meiltä löydät kaiken moottoripyöristä asuntoautoihin niin uutena kuin käytettynä.

Me lunastamme tarvittaessa autosi loppuvelan ja suoritamme maksun ajoneuvosta heti. Hoidamme myös muut paperityöt auton rekisteröinnin mukaan lukien. Auton myyminen meille on tehty sinulle mahdollisimman yksinkertaiseksi ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Autamme myös tarvittaessa uuden ja tarpeisiisi sopivamman auton hankinnassa.

Myy autosi meille!

Omistatko ylimääräisen ajoneuvon tai haluat muuttaa nykyisen ajoneuvosi rahaksi? Auton myynti Rinta-Joupin Autoliikkeeseen on helppo tapa saada auto myytyä nopeasti. Ostamme autoja suoraan yksityisiltä henkilöiltä sekä yrityksiltä.

Tutustu vaihtoautojen valikoimaan