Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Haikalat ajavat hyvän palvelun perässä Haminasta Mikkeliin

Hyvä asiakaspalvelu, ihmisläheinen kohtaaminen ja tekninen ammattitaito ovat asioita, joita Eija ja Hannu Haikala pitävät arvossa auton huoltopalvelussa. Siksi Haminassa asuva pariskunta on vakinainen BMW-huoltoasiakas Mikkelin Rinta-Joupin Autoliikkeessä.

Haikala huolto Mikkeli BMW i4
Haminassa asuvat Eija ja Hannu Hakala huollattavat autonsa Mikkelin Rinta-Joupin Autoliikkeessä.

Matkan pituus ei ole heille este, vaan päivä otetaan miellyttävänä lomapäivänä.

– Kun ensimmäisen kerran tulimme tänne vuonna 2020, tulimme siihen tulokseen, että täällä me käymme jatkossakin, kertoo Hannu Haikala.

– Täällä on todella asiakaslähtöinen palvelu. Kaikki tässä talossa ovat kohteliaita ja ovat varmasti oman alansa kärkiosaajia.

Hannu ja Eija ovat tyytyväisiä myös huollon aikatauluihin, sillä ne ovat pitäneet täydellisesti. Varsinaisten huoltojen lisäksi he käyttävät autoaan myös välihuolloissa ja öljynvaihdoissa.

– Hyvän palvelun perässä on hyvä käydä.

Haikala Mikkeli BMW i4
Huoltoreissun yhteydessä pariskunta pääsi koeajamaan uutta BMW i4 M50 -täyssähköautoa.

Täyssähköinen BMW i4 koeajoon

Haikaloiden oman BMW:n huoltopäivä sai yllättäen mukavan lisän, kun pariskunta pääsi koeajamaan täyssähköauton, supervarustellun BMW i4 M50 -nelivedon. Toimintamatka tällä 3,9 sekunnissa nollasta sataan kilometriin kiihtyvällä uutuudella ulottuu parhaimmillaan 520 kilometriin ja hevosvoimia on 544 (400 kW).

Autossa on Super Charged -varustelu, joka sisältää seuraavat varustepaketit: Innovation, Parking Assistant Plus ja Driving Assistant Professional. Innovation-paketti sisältää lisävarusteina kuljettajan apujärjestelmän Driving Assistant, aktiivisen vakionopeudensäätimen, navigoinnin, laserajovalot ja kaukovaloavustimen. Matkustusmukavuutta on näin parannettu, ja kuljettaja saa laadukasta apua ajoon. Lisävarusteita koeajetussa ovat muun muassa M Sport -etuistuimet, avaimeton sisäänkäynti Comfort Access, Harman Kardon Surround System -kaiutinjärjestelmä, sähkötoiminen lasikattoluukku ja sähköisesti auton alle taittuva vetokoukku.

Sähköautolla ajo on aivan uusi ulottuvuus”

Kun Eija ja Hannu palaavat koeajolta ja nousevat BMW i4 M50:stä, ei ole epäilystäkään siitä, että auto on tehnyt heihin vaikutuksen. Hannu ilmaisee ihastuksensa välittömästi.

– Aivan mahtava peli, todella hieno! Siinä on jotain samaa kuin omassa autossa, mutta sähköautolla ajo on aivan uusi ulottuvuus.

Eija nostaa lisäksi esille BMW i40:n siistin muotoilun ja viimeistellyt sisätilat. He ovat pikkuhiljaa alkaneet taipua siihen, että sähköautolla ajettaisiin tulevaisuudessa.

– Uudelleenohjelmointi korvien välissä tulee tapahtumaan. Rouvan kanssa juuri keskustelimme, että miksei meilläkin voisi olla tällainen, toteaa Hannu hymyssä suin.

Oma BMW on jälleen huollettu ja ajo hyvän palvelun perässä Mikkelin Rinta-Joupille todetaan jälleen kannattavaksi.

– Me tiedämme kyllä, mitä tämä talo tarjoaa, mutta kyllä minut lyö ällikällä, millaisen kokemuksen te meille mahdollistitte. Uskomattoman hieno päivä! Hannu kiittää.

Teksti: Anna-Maija Kalliokoski, Rinta-Joupin Autoliike, Mikkeli

Haikala Mikkeli BMW i4
BMW-automyyjä Anne Behm esittelee BMW i40:n tavaratilan tilavuutta ja lastausaukon kokoa.

Katso myös