Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Škodan merkkihuolto siirtyy Tervajoelta Vaasaan

Rinta-Joupin Autoliikkeen Tervajoen Škoda-merkkihuolto siirtyy toukokuun alussa Vaasaan.

huoltopäällikkö-sami mannila-vaasa-skoda-merkkihuolto
”Škoda-mekaanikkotiimi Vaasassa vahvistuu ja ammattitaito kasvaa entisestään osaavien henkilöiden myötä”, kiittelee Vaasan huoltopäällikkö Sami Mannila.

Škodan merkkihuolto Rinta-Joupin Autoliikkeen Tervajoen toimipisteessä päättyy huhtikuun lopussa ja toiminta jatkuu Vaasan Škoda-huollossa toukokuun alusta alkaen. Muutoksen myötä asiakkaita pystytään palvelemaan Vaasan Škoda-merkkihuollossa entistä tehokkaammin ja paremmin.

– Škoda-mekaanikkotiimi Vaasassa vahvistuu ja ammattitaito kasvaa entisestään osaavien henkilöiden myötä, toteaa Vaasan huoltopäällikkö Sami Mannila.

Vaasan Škoda-huollossa entistä parempaa erikoisosaamista

Merkkihuolloilta vaaditaan jatkuvasti enemmän merkkikohtaista syventävää koulutusta ja erikoisosaamista kyseiseen merkkiin. Tervajoen ja Vaasan Škoda-huollon yhdistymisen myötä Vaasassa on jatkossa käytössä ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi viimeisimmät erikoistyökalut ja -laitteistot.

– Meillä on jatkossa Vaasan Škoda-merkkihuollossa parempi ja laajempi työkaluvalikoima, mikä mahdollistaa entistä monipuolisempien ja vaikeampien töiden tekemisen, Mannila avaa.

Jatkossa Škodan merkkihuollot, takuukorjaukset ja huolenpitosopimukseen kuuluvat huollot suoritetaan Vaasan toimipisteessä. Vaasasta voi myös jatkossa tilata alkuperäisiä varaosia.

Tervajoella huolletaan jatkossakin kaikki merkit

Tervajoen huoltopäällikkö Tuomo Kananoja kertoo, että Tervajoelle jää edelleen Toyotan merkkihuolto. Tervajoella huolletaan myös kaikki muut merkit, mukaan lukien Škoda. Ainoastaan Škodan merkkihuollon palvelut siirtyvät Vaasaan.

– Tervajoen huollosta saa myös puhdistuspalvelut, kuten sisä- ja ulkopuhdistukset, vahaukset ja keraamiset pinnoitukset, Kananoja lisää.

Škodan merkkihuolto siirtyy Tervajoelta Vaasaan 2. toukokuuta alkaen.

Tervetuloa Škoda-merkkihuoltoon Vaasaan!

Katso myös

Tutustu Škoda-valikoimaan