Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Arki rullaa autolla sujuvasti

Vaikka maailmalla tilanteet muuttuvat herkästi ja epävarmuuden ilmapiiri on monessa asiassa käsillä, on tärkeää kuitenkin, että arki rullaa turvallisesti ja ne tavalliset arkiset rutiinit tuovatkin meille turvallisuuden tunnetta.

Automyynnin johtaja Jukka Myntti kertoo, monen tällä hetkellä miettivän, millaisen auton kannattaisi ostaa ja mikä käyttövoima olisi sopivin omaan autotarpeeseen. — Rohkeasti vaan pyytämään apua meiltä.

Meillä Rinta-Joupin Autoliikkeessä autokauppaa tehdään jatkuvasti, kuten aiemminkin ja koko kansan autokauppa on mukana suomalaisten arjessa autoiluun liittyvissä asioissa.

Auton ostamista tai vaihtamista harkitsevan ei kannatakaan suotta lyödä jarruja päälle, sillä työ-, harrastus- ja lomamatkat on mukava ajella turvallisella ja itselle sopivalla autolla. Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä pyrimme tekemään oikean auton löytämisestä ja ostamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja huoletonta.

Autamme sinua auton valinnassa

Uusi, käytetty, bensa, sähkö, hybridi, diesel. Autoa valitsevalla riittää vaihtoehtoja, mutta juuri itselle oikean auton löytäminen voi olla tuntua yllättävän vaikealta valinnalta.

Rinta-Joupin Autoliikkeen automyynnin johtaja Jukka Myntti kertoo monen tällä hetkellä miettivän, millainen auton kannattaisi ostaa ja mikä käyttövoima olisi sopivin omaan autotarpeeseen. Automyyjien ja muiden autoalan asiantuntijoiden apua kannattaa kuitenkin hyödyntää harkitessaan auton ostoa tai vaihtoa.

— Rohkeasti vaan pyytämään apua meiltä, jotka työskennellään päivittäin autojen parissa. Meillä myyjien tehtävänä on kartoittaa asiakkaan tämän hetken autoiluun liittyvät tarpeet ja antaa parhaita vaihtoehtoja sitten valittavaksi, kertoo Myntti.

Kiinteä rahoituskorko on turvallinen valinta

Korkojen nouseminen ja elämisen kallistuminen puhuttaa tällä hetkellä paljon. Meiltä saat kiinteäkorkoisen ja tasaeräisen rahoituksen, jolloin sinun ei tarvitse miettiä tulevien kuukausien maksuerien vaihtelevuutta. Valitse vain sinulle sopiva rahoitusaika ja me hoidamme muut rahoitukseen liittyvät asiat puolestasi.

Taloudellista turvaa auton ostamiseen saat myös valitsemalla sinulle sopivan vaihtoautoturvan. Rinta-Jouppi Turva tarjoaa mielenrauhaa ja huolettomia kilometrejä, kun turva kattaa vaihtoajoneuvon mahdollisesta rikkoutumisesta aiheutuvat korjauskulut.

Uusia autojakin on saatavilla

Haasteena olleet pitkät uusien autojen toimitusajatkin ovat myös alkaneet helpottamaan. Vähän merkistä ja mallista riippuen uuden autonkin voi saada ajoon jo lyhyessä ajassa. Lisäksi meillä on aina esittelyautoja kaikista merkeistä. Esittelyautot vapautuvat myyntiin yleensä noin 3-6 kuukauden kuluttua rekisteröinnistä. Kannattaa käydä koeajamassa erilaisia uusia autoja myymälöissä, tutustua uusiin käyttövoimiin ja erilaisiin malleihin.

Tutustu valikoimaan