Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Perinteiselle autokaupalle löytyy paljon vaihtoehtoja – osta auto toimitettuna vaikka suoraan kotipihaan asti

Tiesitkö, että autokaupat hoituvat kätevästi alusta loppuun myös kotoa käsin? Lähimmän myymälän valikoiman lisäksi saatavillasi on rinta-jouppi.com-sivuston ajoneuvot toimitettuna sinne, missä sinäkin olet.

Autoilu on mukavaa ja helppoa kun matkustat tarpeisiin ja toiveisiin sopivalla autolla. Uutta autoa, moottoripyörää tai asuntoautoa etsiessä juuri itselle sopivan löytäminen voi kuitenkin tuntua vaikealta. Joskus aika ei vain tunnu riittävän etsimiseen, joskus myymälä jossa sopiva ajoneuvo on, sijaitsee liian kaukana ja joskus tarve vaihtoon voi tulla yllättäen.

Oli tilanteesi mikä tahansa, haluamme tehdä ostamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Sen lisäksi, että tulet kaupoille paikan päälle, voit myös ostaa minkä tahansa yli 5000 euron hintaisen ajoneuvon etänä vaikka kotoa, jolloin se toimitetaan veloituksetta joko sinua lähimpään myymälään tai suoraan kotiin. Jos haluat asioida myymälässä, niin voit ostaa sieltä paikallisen valikoiman myös kaikki netistä löytyvät ajoneuvot. Kauppoja voit mennä tekemään siis mistä tahansa ajoneuvosta mihin tahansa myymälään, jos kasvotusten kaupanteko on sinulle mieluisinta.

Auton ostaminen onnistuu vaikka suoraan kotisohvalta

Käytännössä auton ostaminen netin valikoimasta toimii kuten normaalikin autokauppa. Ensin valitaan sopiva auto ja varmistetaan, että kaikki on kohdallaan juuri sinun tarpeidesi näkökulmasta. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, Whatsapp:illa, nettisivujen yhteydenottolomakkeella tai chat-palvelussa niin myyjämme auttavat sinua löytämään tulevan autosi.

– Asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin kertoa myyjälle autoiluun liittyvistä tarpeistaan, niin me hoidamme loput, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen automyynnin johtaja Jukka Myntti.

Sopivan ajoneuvon löytyessä keskustelet myyjän kanssa muun muassa kauppasummasta, mahdollisen vaihtoauton hyvityksestä sekä rahoituksesta. Kauppojen tekemisen jälkeen myyntisihteeri ottaa sinuun yhteyttä ja hoitaa sopimusasiat kuntoon. Sitten ei enää tarvitse kuin sopia sinulle sopiva aika ja paikka luovutukselle niin ostamasi ajoneuvo toimitetaan sinulle.

Luovutuksen yhteydessä tarkastat ajoneuvon ja käyt vielä koeajolla.

Luotettavat kaupat etänäkin

Valitsit sitten kotiinkuljetuksen tai myymälään toimituksen, saat koeajaa auton rauhassa ja testata käytännössä, että auto vastaa sovittua.

– Meillä Rinta-Joupin Autoliikkeessä pidetään se, mitä luvataan. Ei siis tarvitse ostaa sikaa säkissä, muistuttaa Myntti.

Myös netistä ostaessasi saat luotettavat ja rehelliset kaupat. Molemmat osapuolet tarkastavat ajoneuvot vaihdon tapahtuessa ja etäkaupan mukaisesti sinulla on 14 vuorokauden oikeus perua kaupat. Voit siis olla huoletta ja tehdä autokaupat sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Näin sinun ei tarvitse tinkiä unelma-autosi ostamisesta, vaikka et pääsisikään paikalle myymälään.

Tutustu valikoimaan