Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rinta-Joupin Autoliike yhteistyöhön HAVU Gamingin kanssa

Vuosi 2021 on käynnistynyt eSports-kilpailujen saralla ja nyt käynnistyy myös Rinta-Joupin Autoliikkeen ja HAVU Gamingin yhteistyö.

Havu ja Rinta-Joupin Autoliike

HAVU Gaming on suomalainen eSports-organisaatio ja yksi merkittävimmistä toimijoista kotimaisessa e-urheilussa. Rinta-Joupin Autoliikkeelle yhteistyö HAVUn kanssa on mahdollisuus olla tukemassa kasvavaa urheilulajia sekä tehdä eSportsin ystäville mieluisaa sisältöä.

– Rinta-Joupin Autoliike on tukenut kymmeniä vuosia monenlaista urheilua sekä urheilijoita. Sloganimme “Matkalla mukana” tarkoittaakin juuri eteenpäin pyrkivien ihmisen auttamista matkalla parhaisiin suorituksiin. Autokauppa on viimeisten vuosien aikana siirtynyt vahvasti digitaalisten palveluiden puolelle, joten eSports ja HAVU ovat meille luonnollinen yhteistyökumppani tähän aikaan, kertoo Rinta-Joupin Autoliikkeen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä.

Kilpapelaamisen ohella HAVU tuo toiminnassaan esiin myös tietoisuutta eSportsista alana yleisesti. Yhteistyön kulmakivet ja tavoitteet löytyivät yhtiöiden välillä helposti.

– Rinta-Joupin Autoliike tunnetaan koko kansan autokauppana ja samalla me HAVUna haluamme tuoda eSportsin ilosanomaa #pelaatyylillä-konseptilla, joka ei syrji ketään. Yhteistyön pohja on luotu yhteisillä arvoilla ja olemme pystyneet suunnittelemaan heidän kanssaan todella hyvää sisältöä, joka varmasti tulee viihdyttämään fanejamme, lupaa HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen.

Yhteistyössä tehtävä sisältö tulee pitämään sisällään muun muassa mielenkiintoisia taustatarinoita pelaajista kiinnostavia autoja unohtamatta. Nyt kannattaa pysyä kuulolla!

Yhteistyöstä on jo saatavilla esimakua uunituoreen teaserin muodossa. Katso yhteistyön julkaisuvideo linkistä tai upotettuna ohesta.