Hyppää sisältöön

Caravan-huolto kempele

Kuokkamaantie 146, 90440 Kempele puh. 020 777 2553

Huolto ja varaosat ma-pe 7.30-16.30
Merkkihuolto: Carado, Fendt, Hobby, Hymer, LMC, Pössl, Roadcar
Matkailuajoneuvohuolto ma-pe 7.30-16.30.

Tervetuloa Kempeleen Rinta-Joupin Autoliikkeen Caravan-huoltoon ja korjaamoon! Olemme täyden palvelun huoltopiste, joka tarjoaa kattavat huolto- ja korjauspalvelut matkailuajoneuvollesi. Meillä voit luottaa siihen, että ajoneuvosi saa parasta mahdollista huoltoa asiantuntevien teknikoidemme toimesta.

Voit varata huolto- tai korjausajan kätevästi täyttämällä lomakkeen tai soittamalla meille numeroon 020 777 2553. Saat meihin yhteyden myös chat-palvelumme kautta, joka sijaitsee sivun oikeassa alakulmassa. Huoltomyyjämme ovat valmiina auttamaan sinua arkisin klo 8-16.

Huoltorahoituksellamme jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoituksen tarjous 15.3.-15.5.2024: Osta nyt, maksa vasta elokuussa!

Huoltorahoitus
Kempele henkilökunta

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja autamme sinua!

Caravan-huolto meiltä

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa huoltopalvelua matkailuajoneuvoillesi.

Carado, Fendt, Hobby, Hymer, LMC, Pössl sekä Roadcar merkkihuollot

Yksi merkkihuollon tärkeimmistä eduista on se, että se tehdään valmistajan valtuuttamassa huoltoliikkeessä, jossa mekaanikot ovat erikoistuneet kyseisen merkin huoltamiseen. Meillä on pääsy tarkkaan tietoon ja ajantasaisiin teknisiin ohjeisiin, jotka auttavat suorittamaan huoltotoimenpiteet oikein ja tehokkaasti. Merkkihuollossa käytetään myös valmistajan hyväksymiä varaosia, jolloin varmistetaan ajoneuvon osien laatu ja yhteensopivuus.

Matkailuajoneuvojen huolto on erityisen tärkeää niiden turvallisuuden, suorituskyvyn ja kestävyyden varmistamiseksi. Huolto-ohjelman noudattaminen ja säännölliset tarkastukset auttavat ehkäisemään mahdollisia vikoja ja varmistamaan, että ajoneuvo on valmis turvallisiin ja huolettomiin matkoihin.