Matkailuajoneuvojen lisävarusteet

Matkailuajoneuvot ovat laadukkaampia ja paremmin varusteltuja kuin koskaan ennen. Lisävarusteiden kirjo on laaja sekä liikkeessä oleville että paikalleen seisoville matkailuajoneuvoille.

Suosituimpia suomalaisten ostamia lisävarusteita ovat teltta, markiisi ja pyöräteline. Näiden lisäksi valikoimastamme löytyy kaikkea ilmastointilaitteista televisioihin ja muuhun teknologiaan, halutessasi paikalleen asennettuna. Voit myös tilata lisävarusteita suoraan yli 9000 tuotteen valikoiman verkkokaupasta Kempeleen myymälään tai sinua lähimpään Matkahuollon pisteeseen.

Hyvä tietää:

  • Tuotteet maksetaan noudon yhteydessä myymälään. Jos haluat toimituksen lähimpään Matkahuollon pisteeseen, ota yhteyttä puhelimitse 020 777 2553, toimitamme tilauksen bussiennakolla
  • Tuotteet toimitetaan Kempeleen Rinta-Joupille tai vaihtoehtoisesti Matkahuollolla lähimpään Matkahuollon pisteeseen
  • Mahdolliset palautukset tapahtuvat Kempeleen Rinta-Joupin kautta

Tutustu laajaan lisävarusteiden valikoimaamme tai tule käymään matkailuajoneuvoja ja lisävarusteita myyvään toimipisteeseemme Espoossa, Rovaniemellä, Kokkolassa, Kempeleessä, Porissa, Jyväskylässä, Raumalla, Tervajoella tai Turussa. Mitä vain matkan varrella kaipaat, käänny meidän puoleemme, niin autamme sinua räätälöimään ajoneuvosi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!