BMW logo

Ajamisen iloa BMW:llä. Uusien myynti ja merkkihuolto Porissa ja Mikkelissä. Meiltä löydät myös laajan valikoiman BMW vaihtoautoja!

bmw

BMW tunnetaan urheilullisesta ajettavuudestaan, teknisestä laadustaan ja ajamisen ilosta. Maailman alykkäin neliveto xDrive ja taloudelliset moottorit ovat muun muassa ominaisuuksia, joiden ansiosta mallistosta löytyy auto elämäsi jokaiseen hetkeen. Tule tutustumaan laajaan mallistoon tai huolla merkkihuollossa.

Ota yhteyttä BMW-myyntiin

Varaa aika BMW-huoltoon

Maailma on täynnä mahdollisuuksia – ja BMW-mallit ovat juuri oikea valinta niiden kokemiseen. BMW tunnetaan urheilullisesta ajettavuudestaan, teknisestä laadustaan ja ajamisen ilosta. 3-sarja on ajamisen ilon edelläkävijä – merkin myydyin ja tunnetuin mallisarja.

BMW on sähköautojen suurin valmistaja Euroopassa. Maailman älykkäin neliveto xDrive ja taloudelliset moottorit ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta mallistosta löytyy auto elämäsi jokaiseen hetkeen. Tule tutustumaan laajaan mallistoon tai huolla autosi merkkihuollossa.

Tai varaa aikasi merkkihuoltoon:

bmw 3-sarja

3-SARJA

3-sarja on merkin myydyin ja tunnetuin malli, eikä suotta. Suorituskyvyltään fantastinen auto tarjoaa ylellistä ajomukavuutta. Tilojensa puolesta autoon asettuu mukavasti pidempikin henkilö, oli kyse sitten ajamisesta tai matkustamisesta 3-sarjalaisen kyydissä. Autossa on standardina turboahdettu neljän sylinterin 255 hevosvoiman moottori. Nirsommallekin autoilijalle valinnanvaraa riittää, sillä autoon on saatavissa tehokkaampiakin moottoreita 503 hevosvoimaan asti.

Kokonaisuudessaan tehokas moottori ja korkea suorituskyky tekevät 3-sarjasta hauskan ajettavan. Auton ohjaus on hallittua ja tarkkaa, sillä malli vastaa välittömästi ohjauspyörän liikkeisiin. Auto liikkuu tiellä mukavasti ja sen sisältämä teknologia avustaa kuljettajaa niin taajamassa kuin kaupunkiajossakin. Tervetuloa koeajamaan!

bmw x31

X3

3X:n suosion selittää sen yllättävyys. Ylellisen kuoren alla piilee käytännöllinen auto, jonka huippuunsa hiottu ohjausjärjestelmä tekee siitä loistavan kumppanin kaikille matkoille. Auto on vakaa mutkaisemmillakin teillä, eikä siitä tehoa puutu.

Ylellisestä ja kompaktista crossoverista löytyy runsaasti teknologiaa viihdejärjestelmien, kuljettajaa avustavien järjestelmien ja turvajärjestelmien muodossa. Myös mallin yksityiskohtaiset säädöt tekevät siitä helposti muunneltavan moneen erilaiseen makuun. Auton sisätilat on rakennettu merkille tuttuun tapaan laatu ja mukavuus edellä, mikä näkyy valituista materiaaleista ja istuintuntumasta.

bmw x51

X5

Ulkoisesti innovatiivisen ja dynaamisen X5 katumaasturin suosion salaisuutena on sen erinomaisesti rakennettu kokonaisuus ja viimeistely. Sen näppärä käsiteltävyys ja tasainen ajotuntuma ihastuttavat jo ensimmäisellä koeajolla. Autonostajalle valinnanvaraa tarjoavat X5:n bensiini, diesel ja plug-in hybridivaihtoehdot.

X5 on varustettu uusilla turvallisuutta lisäävillä teknologioilla, jotka vaikuttavat ajodynamiikkaan tekemällä siitä entistäkin miellyttävämmän. Tasainen liike tienpinnalla tarjoaa sulavan kyydin niin kuljettajalle kuin matkustajille. Ohjattavuudeltaan X5 on uskomattoman tasainen ja hyvin hallittava myös mutkikkaammilla teillä. Tutustu ja ihastu!