Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Usein kysytyt kysymykset – FAQ - Milloin huolto on ajankohtainen?

Milloin huolto on ajankohtainen?

Nyrkkisääntönä on, että auto kannattaa käyttää huollossa vuosittain, vaikkei mitään ongelmaa havaitsisikaan. Monet ajoturvallisuuteen liittyvät tekijät eivät ole kilometreihin sidoksissa. Useimmat automerkit edellyttävät vuosittaista merkkihuoltoa, jotta uuden auton takuu säilyy voimassa. Joissain merkeissä uuden auton huoltoväli voi olla kaksi vuotta tai 30 000 kilometriä, mutta esimerkiksi Fordin joissain malleissa huoltoväli voi olla kaksi vuotta tai 50 000 kilometriä. Moni uusi auto ilmoittaa kuljettajalle ajotietokoneen kautta etukäteen tulevasta huoltotarpeesta. Esimerkiksi BMW on mennyt huoltoasioissa vieläkin pidemmälle – uudet bemarit ilmoittavat auton huoltotarpeesta automaattisesti suoraan huoltoon.

Huoltoon kannattaa aina ottaa yhteyttä pikaisesti, jos autosta kuuluu toistuvasti epämääräisiä ääniä tai jos ajo- tai jarrutustuntuma muuttuu yllättäen tai jos huomaat, että auton alle on vuotanut öljyä. Myös tuulilasivauriot ja ilmastointijärjestelmän viat kannattaa ottaa vakavasti, jotta säästyt suuremmalta ja kalliimmalta remontilta myöhemmin.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen