Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Usein kysytyt kysymykset – FAQ - Pitääkö auto huoltaa vuosittain, jos ajaa vähän?

Pitääkö auto huoltaa vuosittain, jos ajaa vähän?

Jos autosi on uusi ja siinä on valmistajan takuuta jäljellä, määräaikaishuollot kannattaa tehdä, vaikka ajaisit vain 10 kilometriä vuoden aikana. Jos määräaikaishuoltoja ei tehdä, takuu lakkaa. Sama koskee hybridiauton akkutakuuta. Löydät huoltojen ajankohdat autosi huoltovihkosta, jossa yleensä ilmoitetaan sekä käyttöaika että kilometrimäärä. Auto on huollettava näistä ensin täyttyvän perusteen mukaan. Jos siis huoltokirjassa sanotaan 100 000 kilometriä tai yksi vuosi, auto on vietävä huoltoon vuoden kuluttua, vaikka mittarissa olisi vähemmän kilometrejä. Vain valtuutettu merkkihuolto saa autonvalmistajalta koulutuksen määräaikaishuoltoihin ja osaa tehdä ne varmasti niin, että takuu pysyy voimassa.

Vanhempikin auto on syytä viedä säännöllisesti huoltoon. Voit kuitenkin itse vaikuttaa määräaikaishuollon laajuuteen, kun takuu ei enää sanele huoltotoimenpiteitä. Rinta-Joupin huollossa osataan neuvoa, mitä huoltotoimenpiteitä voi lykätä ja mitkä on paras hoitaa vähästä ajamisesta huolimatta. Mikäli ajat enimmäkseen lyhyitä matkoja, varsinkin talvella, moottoriöljyn laatu heikkenee nopeasti. Sama koskee myös auton muita nesteitä, joiden määrä ja laatu pitää tarkistaa säännöllisesti, ajettuihin kilometreihin katsomatta. Varsinkin jarruneste sitoo kosteutta, joten jarruneste on vaihdettava vähintään joka toinen vuosi jo pelkän ajoturvallisuuden vuoksi.  Myös ilmastointihuolto kannattaa tehdä joka toinen vuosi, niin säästyy ikävän kalliilta remontilta myöhemmin. Kun ilmastointi pysyy kunnossa, huolto on varsin edullinen. Jos ilmastointi menee rikki, huolto maksaa jo huomattavasti paljon enemmän.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen