Hyppää sisältöön

Lähde sunnuntaiajelulle autokauppaan!

Myymälöissämme on nyt koeajo mahdollisuus sunnuntaina! Tule kokeilemaan mitä tahansa liikkeestä löytyvää ajoneuvoa.

Oletko pitkään halunnut tietää miltä täysin sähköisen auton ajaminen tuntuu? Vai olisiko sinulla tarve isommalle perheautolle, kuten tilavammalle farmarille?
Entäpä hybridi taloudelliseen kaupunkiajoon?

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla sunnuntaina testaamaan haaveidesi ajoneuvo.

Tervetuloa sunnuntaiajelulle!

Koeaja hybridi – taloudelliseen kaupunkiajoon

Hybridi sopii täydellisesti kaupunkiajoon. Hybridiautoja löytyy useampaa erilaista, kevythybrideitä, plug-in hybrideitä sekä täyshybrideitä. Hybrideitä on saatavilla niin bensa kuin diesel koneella. Kevythybridit avustavat sähköllä auton polttomoottorin käynnistystä. Kevythybridit eivät juurikaan kulje täydellä sähkövoimalla, mutta hidastaessa esimerkiksi liikennevaloihin voidaan kevythybridissä polttomoottori sulkea jo noin 30km/h vauhdissa. Täyshybridit taas lataavat itseään ajettaessa, ja niillä voidaan ajaa lyhyitä matkoja pelkästään sähkön voimin. Täyshybridit sopivat parhaiten kaupunki- ja taajama ajoon jossa liikenne on pysähtelevää. Plug-in hybridit ladataan ulkoisella virtalähteellä, ja niillä voidaan ajaa sähkön voimalla jopa 50km matka.

Löydä hybridivalikoimamme tästä!

Ekologista ajoa sähköautolla

Mukavuuden sekä hyvän ajettavuuden lisäksi sähköautot ovat ekologinen tapa liikkua! Sähköauto latautuu näppärästi yön aikana ja autoilla pystyy ajamaan noin 200-500km yhdellä latauksella. Sähköautolla ajaminen maksaa keskimäärin noin 2-3 euroa / 100km kohden. Sähköauton latauspaikkoja voit löytää niin supermarkettien kellareista kuin kerrostalojen pihoista sekä huoltoasemilta.  Sähköautoilijat ry:n ylläpitämä latauskartta.fi  rekisteröi kaikki latauspaikat karttaan, josta on helppo katsoa itselle sopivin latauspaikka.

Tutustu sähköautovalikoimaamme tästä!

Farmariautot tilaa kaipaaville

Meiltä Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät laajan valikoiman farmariautoja. Farmarit tai tuttavallisemmin ”farkut” sopivat tilansa ansiosta loistavasti esimerkiksi lapsiperheille tai koiranomistajille. Farmari tarjoaa omistajalleen monipuolista tilaa moneen käyttötarkoitukseen. Suosituimpia farmariautoja ovat Volvo v60, Ford Focus, Toyota Corolla, Škoda Octavia ja Kia Ceed. Farmariautoja pidetään myös erittäin luotettavina ja turvallisina autoina.

Löydä farmarivalikoimme tästä!

Maasturit haastaviinkin olosuhteisiin

Meiltä löydät maasturit kaikkiin tarpeisiin, pienempiä kaupunkimaastureita sekä nelivetoisia maastureita haastavempiin olosuhteisiin. Nelivetoisella maastoautolla pääset liikkumaan erilaisissa olosuhteissa, ja esimerkiksi asuntovaunun tai hevosvaunun veto on sujuvaa. Mukava matkanteko sekä hyvä näkyvyys korostuvat maasturilla ajaessa. Maasturilla koko perhe matkustaa mukavasti ja tilavasti.

Löydä maasturivalkoimamme tästä!

Fiat 500

Koeaja pienemmät autot kaupunkiajoon

Pienemmät kaupunkiautot sopivat parhaiten kaupunkiajoon. Pienen kokonsa ansiosta parkkeeraaminen on helppoa ja vaivatonta. Myös auton ajettavuus on helppoa ja ketterää. Pieniä kaupunkiautoja saa niin 2- kuin 4 ovisina. Tutustu meidän valikoimaan ja löydä omasi!

Löydä kaupunkiautojen valikoima tästä!

Auton koeajo

Auton koeajo on tärkeä askel ennen auton ostamista, koska se antaa sinulle mahdollisuuden tutustua auton ominaisuuksiin ja suorituskykyyn ennen kuin sitoudut ostamaan sen. Tässä muutamia syitä, miksi auton koeajo kannattaa:

  1. Koeajon avulla voit tutustua auton ajo-ominaisuuksiin ja mukavuuteen, mikä auttaa sinua päättämään, onko kyseinen auto sopiva sinulle.
  2. Koeajo antaa sinulle mahdollisuuden testata auton eri ominaisuuksia, kuten jarrut, kiihtyvyys ja ajomukavuus erilaisilla teillä ja olosuhteilla.
  3. Auton koeajo auttaa sinua myös tunnistamaan mahdollisia ongelmia tai puutteita, joita et ehkä huomaisi muuten..
  4. Koeajon avulla voit vertailla eri automalleja ja tehdä parempia päätöksiä auton ostamisesta.

Yhteenvetona, auton koeajo on tärkeä askel ennen auton ostamista, ja se auttaa sinua tekemään paremman päätöksen siitä, onko kyseinen auto sopiva sinulle.