Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Merkkihuolto

Tarjoamme 13 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Rinta-Jouppi Turva

Tarjoamme vaihtoautoille ensimmäiseksi vuodeksi tai 20 000 ajokilometrille Plus– tai Ultra Turvan. Matkailuajoneuvon ostajalla on mahdollisuus tehdä sopimus vastaavasta Caravan Turvasta

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Matkailuajoneuvot - LMC

LMC

Myymme ja huollamme jo yli 60 vuotta matkailuajoneuvoja suurella sydämellä valmistaneen saksalaisen LMC:n matkailuautoja ja -vaunuja.

Korkeasta varustelutasostaan kiitosta saanut LMC on sekä vaunujen että autojen osalta erinomainen valinta kotimaanmatkailuun, sillä valtaosassa malleista on huomioitu asumismukavuus myös pakkassäällä.

Pitkäikäiset, LLT (Long Life Technology) -korirakenteella varustetut LMC-merkkiset matkailuajoneuvot ovat markkinoiden kevyimpiä, mikä mahdollistaa suhteessa suuremman integroidun auton ajamisen henkilöautokortilla. LMC tarjoaa myös tällä hetkellä markkinoiden pisimmän valmistajan takuupiirissä olevan tiiveysturvan eli 12 vuodeksi tai 100 000 kilometriin asti.

LMC mallistostamme saat lisätietoja Espoon, Jyväskylän, Kempeleen, Porin, Tervajoen ja Turun liikkeistämme.

Tältä sivulta löydät valikoimastamme löytyvät LMC-merkkiset matkailuautot ja -vaunut. Suomen teillä jo pitkään näkyneitä matkailuajoneuvoja löytyy valikoimastamme kaikennäköisille perheille aina täysintegroiduista malleista puoli-integroituihin ja alkovimalleihin asti.

Lisätietoja LMC mallistosta löydät täältä.

Varaa huolto

Toimipiste

Huoltotarpeet

Valitse huoltotarpeesi
Valitse lisäpalvelut

Autosi tiedot

Yhteystietosi

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 2500 ajoneuvoa sinulle lähimmästä liikkeestä – tarvittaessa kotiovelle toimitettuna

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen