Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Matkailuajoneuvot - LMC asuntoautot ja -vaunut

LMC asuntoautot ja -vaunut

Myymme ja huollamme jo yli 60 vuotta matkailuajoneuvoja suurella sydämellä valmistaneen saksalaisen LMC:n asuntoautoja ja asuntovaunuja.

Korkeasta varustelutasostaan kiitosta saanut LMC on sekä asuntovaunujen että asuntoautojen osalta erinomainen valinta kotimaanmatkailuun, sillä valtaosassa malleista on huomioitu asumismukavuus myös pakkassäällä.

Pitkäikäiset, LLT (Long Life Technology) -korirakenteella varustetut LMC-merkkiset matkailuajoneuvot ovat markkinoiden kevyimpiä, mikä mahdollistaa suhteessa suuremman integroidun auton ajamisen henkilöautokortilla. LMC tarjoaa myös tällä hetkellä markkinoiden pisimmän valmistajan takuupiirissä olevan tiiveysturvan eli 12 vuodeksi tai 100 000 kilometriin asti. Lue lisää tiiveysturvasta.

LMC mallistostamme saat lisätietoja alla olevista myymälöistä:

Espoo, Kempele, Pori, Tervajoki, Turku, Kokkola, Rovaniemi

Tältä sivulta löydät valikoimastamme löytyvät LMC-merkkiset asuntoautot ja -vaunut. Suomen teillä jo pitkään näkyneitä matkailuajoneuvoja löytyy valikoimastamme kaikennäköisille perheille aina täysintegroiduista malleista puoli-integroituihin ja alkovimalleihin asti.

Lisätietoja LMC mallistosta löydät täältä.

Päänavigaatio

Cruiser Passion

Suomalaisten suosikiksi noussut Cruiser Passion on järkevästi varusteltu aito LMC. Meiltä pyydettiin ”kymppitonnin” edullisempaa matkailuautoa ja sen suomalaiset saivat. Suomeen tuotavissa Cruiser Passion -malleissa vakiona on Fiatin alustapaketti, asunto-osan mukavuudet, Truma Combi 6 E (sähköpatruuna) -lämmitys sekä nestekiertoinen lattialämmitys.

Cruiser Comfort

Heti ensi silmäyksellä Cruiser Comfort erottuu edukseen niin linjakkaan ulkonäön kuin asunto-osan mukavuuden ja laadukkaan työnjäljenkin ansiosta. Tämä puoli-integroitu matkailuauto on suunniteltu vaativampaan makuun – varustelusta tinkimättä! Saatavana myös nostovuoteella.

Cruiser Premium

Fiatin alustapaketti, ohjaamon Design-paketti, hopea metalliväri ohjaamo, asunto-osan mukavuudet, valmius pyörätelineelle sekä Suomeen tuotavissa malleissa lisäksi Truman talvipaketti vakiona. Cruiser Premiumin tyylikäs asunto-osa on viimeistelty tunnelmallisella valaistuksella.

Explorer Comfort

Ohjaamon päälle laskeutuva lisävuode jättää istuinryhmän vapaaksi. Tätä integroidun matkailuauton ominaisuutta ei mikään voita silloin kun asunto-osan käytännöllisyys on tärkein ominaisuus matkailuauton valinnassa. Talviominaisuudet, LLT-korirakenne ja 12 vuoden* tiiviysturva yhdessä tunnelmallisen ja tilavan asunto-osan ja kauniisti viimeisteltyjen yksityiskohtien kanssa...

Explorer Premium

Fiatin alustapaketti, ohjaamon Design-paketti, asunto-osan mukavuudet, valmius pyörätelineelle sekä Suomeen tuotavissa malleissa lisäksi Truman talvipaketti vakiona. Täysintegroidun Explorer Premiumin matala kokonaiskorkeus on erityistä plussaa tämän auton ulkonäölle.

Breezer A Passion

Breezer Alkovissa on matkustajapaikkoja jopa kuudelle matkustajalle. Tässä perhemallissa on luonnollisesti myös hyvät säilytystilat koko perheen matkatavaroille.

Breezer Lift Passion

Turvallisuus, mukavuus ja varustelu – Breezer Lift Passion  -malleissa on tätä kaikkea. Nykyaikaisen tekniikan ja pohjaratkaisun muuntuvuuden mahdollistamana Breezer Lift Passion on luotettava ja pitkäikäinen ratkaisu matkailuautoksi.

Breezer V Passion

Ketterä matkailuauto pikalomille, kaupunkimatkailuun ja paljon liikkuville.

Matkailuvaunumallit

Vivo

Asunto-osaltaan raikas ja vaalea LMC VIVO on uusi suomalaiseen makuun suunniteltu vaunumallisto perheiden erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vakiona Suomeen tuotavissa VIVO-vaunuissa on mm. nestekiertoinen lämmitys ja lattialämmitys sekä upotut ikkunat laadukkailla monitoimikaihtimilla ympärivuotiseen käyttöön soveltuen. Kerrosvuoteet on saatavana myös 3-kerrosvuoteina.

Maestro

Ruhtinaallisesti varusteltu ja “tunturissa testattu” talvivaunu on suunniteltu Münsterlandin perinteitä kunnioittaen. Kodikas, lämmin ja turvallinen Maestro kestää hinta-laatu-varuste-vertailua pohjoismaisten talvivaunujen kanssa. Suomeen tuotavat Maestro-vaunut on varustettu mm. nestekiertoisella Alde-lämmityksellä ja lattialämmityksellä. Vesijärjestelmä on vaunun sisällä lämpimässä.

Style

Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu pariskunnille tai erillisvuodemalli vaikka kavereiden kesken matkailtaessa. Suomeen tuotavat Style-vaunut on varustettu tyylikkäällä valkoisella sileällä ulkopellillä. Korirakenne on tietysti LMC:n tyyliin LLT Long Life Technologie 12 vuoden tiiviysturvalla.

Tutustu merkkikohtaisiin sivuihin

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen