rinta-jouppi vakuutus

Meiltä saat hankittua kätevästi auto- ja liikennevakuutuksen kaupanteon yhteydessä.

Rinta-Joupin Autoliike tarjoaa kaikkien vakuutusyhtiöiden eri laajuisia autovakuutuksia. Hoidamme paperityöt puolestasi ja huolehdimme, että saat tarpeisiisi ja taloustilanteeseesi sopivan vakuutuksen. Vakuutukset saat voimaan heti.

Mitä ovat kasko- ja liikennevakuutus?

Tiedätkö mitä eroa on kaskovakuutuksella ja liikennevakuutuksella? Liikennevakuutus on pakollinen, sillä se korvaa vastapuolen vahingot, jos aiheutat onnettomuuden. Kaskovakuutus on vapaaehtoinen, ja sillä voit vakuuttaa oman autosi onnettomuuden varalta. Autovakuutus puolestaan on toisinaan käytetty nimitys kaskovakuutukselle tai joskus yhteisnimitys kasko- ja liikennevakuutukselle.

Liikenne- ja kaskovakuutuksen hinta

Vapaaehtoisen kaskovakuutuksen hintaan voit vaikuttaa muun muassa omavastuun määrää ja vakuutuksen laajuutta säätelemällä. Mitä suurempi omavastuu, sitä halvempi kuukausimaksu. Sekä liikenne- että kaskovakuutuksen hintaan vaikuttaa myös ajohistoriasi. Jokainen vahingoitta ajettu vuosi kartuttaa bonuksia, jotka näkyvät alennuksena vakuutusmaksuissasi. Toisaalta jokainen liikennevahinko, joka korvataan omasta vakuutuksestasi, voi vähentää bonuksia.

Rinta-Jouppi Vaihtoautoturva Taso 1

Vakuutusten ja bonusten siirrot

Kun olet vaihtamassa autoa, sinun ei tarvitse huolehtia, että menettäisit bonukset autonvaihdon yhteydessä. Me Rinta-Joupilla huolehdimme kaupan yhteydessä, että vakuutuksesi ja bonuksesi siirtyvät uudelle autolle. Kun ostat tai vaihdat ajoneuvosi meillä, tarjoamme sinulle edullisen kaskovakuutuksen uuteen autoosi. Kysy ajankohtaisista vakuutustarjouksista myyjältämme!

Valitse uusi ajoneuvosi ja hyödynnä ajankohtainen vakuutustarjouksemme!