Hyppää sisältöön

Alfa romeo

Alfa Romeon vaihtoautoissa yhdistyy paras tekninen suorituskyky ja muotoilun kauneus. Tämän ajotuntuman haluat kokea!

ALFA ROMEO VAIHTOAUTOT

Alfa Romeo on italialainen automerkki, joka tunnetaan urheilullisista automalleistaan ja mittavasta autokilpailumenestyksestä.

Tänään, kuten eilenkin, Alfa Romeon ajoneuvot tehdään parhaan teknisen suorituskyvyn ja kuljettajan nautinnon maksimoimiseksi. Alfa Romeolla on pitkä historia ja se osoitti jo varhain, että urheilullinen muotoilu ja sedanin mukavuus voivat olla yhtä. Alfa Romeon automalleilla on tunnistettava muotoilu ja vankka kannattajakuntansa autoharrastajien joukossa.

SUOSITTUJA MALLEJA

ALFA ROMEO GIULIETTA

Alfa Romeo Giulietta on huipputyylikäs ja viimeisen päälle muotoiltu henkilöauto. Giuliettaa on kuvailtu autoksi, joka tulisi omistaa kerran elämässä. Alfa Romeolle tyypilliseen tapaan se tarjoaa ajokokemuksen, jolle ei voi vetää vertoja. Kokonaisuudessaan Giulietta on erittäin hauska ajettava. Tutustu ja tule koeajamaan!

Alfa Romeo Giulietta
Alfa Romeo Giulia

ALFA ROMEO GIULIA

Huipputarkka ohjaus, hurmaava ulkonäkö ja moninainen valikoima eri moottorivaihtoehtoja. Alfa Romeo Giuliaa on kehuttu sedaniksi, jota hauskempaa ajettavaa ei löydy. Giuliassa yhdistyvät ajokokemuksen lisäksi myös ajomukavuus ja teknologia, joista on iloa pitkäksi aikaa. Auto on loistava myös suorituskyvyltään, mikä tekee pidemmistäkin matkoista vaivattoman tuntuisia.

Laadukkaasta materiaalista ja teknologiasta muotoiltu Alfa Romeo Giulia on charmikas italialainen tehopakkaus. Sisätiloissa riittää hauskoja yllätyksiä muotoiluvalintojen ja säilytyspaikkojen suhteen. Kun haluat tehdä autoilusta hauskaa, tutustu Alfa Romeo Giuliaan.

ALFA ROMEO STELVIO

Alfa Romeon valtava katumaasturi Stelvio ei jätä ketään kylmäksi. Persoonallinen, moderni ja tyylikäs ulkoasu kätkevät alleen laadukkaat ja tilavat sisätilat, joissa taittuvat vaivattomasti monet matkat.

Stelvio erottuu edukseen sporttisella ulkonäöllään ja tarkalla ajotuntumallaan. Autoa on todella mukava ajaa ja se on hyvin muokattavissa juuri sinulle sopivaksi. Stelvio pohjautuu huippusuosittuun Giuliaan, mikä näkyy auton onnistuneessa suunnittelussa ja teknisessä kehityksessä. Tutustu ja löydä itsellesi Alfa Romeon suosituin katumaasturi!

Alfa Romeo Stelvio