Hyppää sisältöön

Citroen

Citroenin monipuoliset vaihtoautot ihastuttavat muotoilullaan ja ajettavuudellaan. Tutustu valikoimaan ja löydä oma citroenisi!

Uusimmat Citroen ajoneuvot

CITROENIN VAIHTOAUTOT

Citroën on ranskalainen automerkki, jonka automallit ovat tunnettuja ympäri maailman. Citroenin tavaramerkkinä on tehdä autoja, joissa matkustaminen on vaivatonta ja miellyttävää. Historiansa aikana Citroen on palkittu useilla teknologia- ja muotoilupalkinnoilla. Automerkki on myös voittanut Vuoden auto Euroopassa -tittelin kolmeen otteeseen.

Katumaasturien suosion lisäännyttyä viime vuosina Euroopassa huimaa vauhtia, ei ole ihme, että Citroenin kaikkein suosituin malli on kompakti C3 crossover. Malleja Citroenilta löytyy moneen eri makuun. Pientä ja halpaa kaupunkiautoa etsivän kannattaa tutustua Citroenin C1-malliin ja sporttisempaa autoa kaipaavan puolestaan DS3-malliin.

SUOSITTUJA MALLEJA

CITROEN C3

Pieneksi henkilöautoksi luokiteltu Citroen C3 on ryhdikkään ja vankan näköinen pyöreästä muotoilustaan huolimatta. Auton persoonallinen ilme, ajomukavuus ja tehokkuus ovat ehdottomasti sen parhaita puolia. Kulutuksensa puolesta C3 on erittäin taloudellinen vaihtoehto. Myös tavaratilaa ajoneuvossa riittää. Kaiken tämän päälle mallin personointimahdollisuudet ovat loistavat.

Kilpailijoihinsa nähden C3:lla on paljon tarjota. Citroenin itsensä mukaan yksikään samassa segmentissä kilpaileva auto ei ole yhtä monipuolisesti varioitavissa juuri ostajansa toiveiden mukaan. Tästä syystä markkinoilta löytyviä Citroen C3 henkilöautoja löytyy todella moneen makuun. Jos haet itsellesi tilavaa ja helppokäyttöistä henkilöautoa, voi Citroen C3 olla juuri sinulle sopiva valinta.

Citroen C3

CITROEN C3 AIRCROSS

Citroen C3 Aircross on tyylikäs pieni katumaasturi, joka Citroenin mallistolle tuttuun tapaan on loistavasti varioitavissa omaan makuun. Tämä monipuolinen malli on tehokas ja siihen on saatavilla monia hyviä moottorivaihtoehtoja. Laadukkaat ja muunneltavat sisätilat ovat tilavat, ja niissä matkustaminen sujuu vaivattomasti.

Citroen C3 Aircross on loistava perheauto korkealla ajotuntumalla. Auton käytännöllisyys on huippuluokkaa, ja sen kehittyneestä teknologiasta on iloa koko perheelle. C3 on auto moneen menoon. Tervetuloa koeajamaan!

CITROEN C5 AIRCROSS

Hakiessasi kaikin puolin miellyttävää ja mukavaa isoa katumaasturia, voit lopettaa etsinnät. Citroen C5 Aircross on todella tasainen ajettava, sen ohjaaminen on erittäin kevyttä ja matkanteko entistäkin mukavampaa. Persoonallinen muotoilu sopii täydellisesti auton tyyliin. Olisiko tässä auto elämäsi seikkailuihin?

Koko perheelle sopiva Citroen C5 Aircross on tilava ratkaisu jokaiseen menoon. Tehokkaat moottorivaihtoehdot kuljettavat sinut hurauksessa haluamaasi määränpäähän. Auton varustelu tekee ajamisesta helppoa, eivätkä matkustajatkaan koe tylsää hetkeä viihdeteknologian ja hyvän näkyvyyden ansiosta. Tutustu Citroen C5 Aircross -malleihin ja löydä omasi!